Ważne: Ta strona jest za pomocą plików cookie (cookies). Za pomocą tej strony internetowej bez wyłączania plików cookie w przeglądarce, oznacza to, że użytkownik zgadza się za to.
Kup Teraz! Funkcje Pliki do pobrania

Zarabiaj z nami!

Jeśli chcieliby Państwo rozpocząć zarabianie pieniędzy z vBET dołączyć do Program partnerski.
Strona 1 z 3 123 OstatniLast
Wyniki 1 do 10 z 24

Wątek: Google usunął wszystkich indeksowanych stron tłumaczenia

Członek

Default Google usunął wszystkich indeksowanych stron tłumaczenia

Hi,
    Google usunął z indeksu wszystkie przetłumaczone URL:

PHP Code:
    site:www.egiptoforo.com/forums/pt

site
    :www.egiptoforo.com/forums/en 

itd. ..

Znalazłem ktoś tutaj w forum, które miały ten sam problem, ale ze względu na błąd mysql. Nie wiem, co się dzieje w moim forum.
    I nie zmienia de robots.txt ... i się dzisiaj. Miałem indeksowane na przykład: 47.000 url w hebrajski, 20.000 w języku francuskim, itp. ...

Proszę o pomoc

Dzięki
    Ostatnio edytowane przez pepito69; 03-03-11 W 23:57.

vBulletin Enterprise Tłumacz (vBET) Personel

Czy masz jakieś e-mail z google lub mysql błędów w pliku dziennika? napisz wszystkie informacje.

Członek

No i nie otrzymało żadnych wiadomości z google i nie ma błędów mysql w moim dzienniku.
    To było wczoraj, a ja nie dotykać niczego.

Członek

wiem, strony są indeksowane w folderze można usunąć, jeżeli strony nie można uzyskać przez google na długi czas (np. 24 godzin lub więcej)

z mojego doświadczenia, mam około 4000 stron w folderze domain.com / d / korzystania z innych mod (nie związane z vBET), ale dlatego, że mod są podzielone na kilka dni, po i ponownie sprawdzić w google strony: domain.com / d / wszystkie zaindeksowane strony zniknęły

postarać się o linki z innych witryn do każdego przetłumaczone strona główna forum zbyt, czyli: dostać linki z innych stron do egiptoforo.com / forum / pt / i egiptoforo.com / forum / pl /

Myślę, że problem nie jest w vBET, ale w forum / site / server

sprawdź wszystkie rzeczy, sprawdź webmasterów zbyt https://www.google.com/webmasters/tools/

Członek

wiem, strony są indeksowane w folderze można usunąć, jeżeli strony nie można uzyskać przez google na długi czas (np. 24 godzin lub więcej)
    To nie jest.

Miałem dużo linków zewnętrznych i wiele stron.

W narzędzi dla webmasterów i nie klasycznych problemów w vBET: Low odpowiedzi i powielać metatagi i tytuły. Nic nowego ....

Myślę w wyłączyć mod i to było dla mnie ważne. ale myślę, że google nie lubią automatyczne treści jak mówią w webmaster przewodnika. Google jest w ruchu od tego w mojej opinii. Nadzieję, że się mylę, ponieważ vBET, może być cudowną mod mimo to dobrze znane problemy i ograniczenia.
    Słuchaj, miałem thousends URL indeksowanych w przetłumaczonych wersjach, a teraz nic!
    Ostatnio edytowane przez pepito69; 04-03-11 W 13:23.

Członek

Quote Napisał pepito69 View Post
    To nie jest.

Miałem dużo linków zewnętrznych i wiele stron.

W narzędzi dla webmasterów i nie klasycznych problemów w vBET: Low odpowiedzi i powielać metatagi i tytuły. Nic nowego ....

Myślę w wyłączyć mod i to było dla mnie ważne. ale myślę, że google nie lubią automatyczne treści jak mówią w webmaster przewodnika. Google jest w ruchu od tego w mojej opinii. Nadzieję, że się mylę, ponieważ vBET, może być cudowną mod mimo to dobrze znane problemy i ograniczenia.
    Słuchaj, miałem thousends URL indeksowanych w przetłumaczonych wersjach, a teraz nic!
    możemy poczekać i zobaczyć, czy jest inny członek, że korzystanie vBET też się ten sam problem, widzę bardzo wiele osób korzystających z vBET specjalnie darmowej wersji, ponieważ wątki poglądów w tym forum pomocy technicznej jest bardzo wiele, a od vb.org Zainstalowane informacji

jeśli automatyczne stronach są dobrej jakości, myślę, że nie wiele stron indeksowanych są redukowane

i lepiej jest, jeśli istnieje funkcja obsługi tłumaczyć zbyt, w celu zwiększenia jakości tłumaczenia, jak i wniosek tutaj, Więc jej tak jak wikipedia, ten artykuł to same tylko instrukcja w języku na inny język przez członka

vBulletin Enterprise Tłumacz (vBET) Personel

sprawdź swój e-mail lub pliku dziennika i znaleźć jakieś błędy mysql czy coś takiego.
    Czy yu masz plik robots.txt? można wkleić pełnej zawartości tego pliku?

Członek

Możesz zajrzeć tutaj:
    http://www.egiptoforo.com/robots.txt

Członek

Quote Napisał pepito69 View Post
    Możesz zajrzeć tutaj:
    http://www.egiptoforo.com/robots.txt
    Myślę, że roboty jest przesadą. Nigdy nie widziałem takich
    ogromne roboty w moim życiu. Myślę, że należy po prostu użyć
    standardowych robotów, które zapewnią pająki z indeksowania
    niektóre z katalogów forum, i to wszystko. Jesteś
    starając się na każdym pająk na świecie, a ja
    Nie myśl, że to dobra rzecz ... co się boisz?

Teraz, gdy myślę o tym. Jestem na vps, i mam hakerów
    Raport e-mail i bota google był na liście zakazanych ip. Jest
    to możliwe, że serwer ma zakaz niektórych bot ip i
    jeśli tak jest i nie może wrócić i spider,
    wtedy nie być de-indeksowane? To było bardzo dziwne
    że bot google znalazł się na mojej liście zakazanych ip ... co z tego
    może google spider robić, aby zdobyć zakazane?

Członek

Problemem nie jest robots.txt
    Dziękujemy za porady, ale problem jest tylko w trasnlated te nie na głównym forum. Ale i uproszczenia roboty ...
    Dziękuję jeszcze raz, ale to misterium zdjęć na.

Strona 1 z 3 123 OstatniLast

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia

• Państwo nie może wysyłać nowe wątki
  • Państwo nie może odpowiedzi po
  • Państwo nie może załączników postu
  • Państwo nie może edytować swoich postów
  •