Ważne: Ta strona jest za pomocą plików cookie (cookies). Za pomocą tej strony internetowej bez wyłączania plików cookie w przeglądarce, oznacza to, że użytkownik zgadza się za to.
Kup Teraz! Funkcje Pliki do pobrania

Zarabiaj z nami!

Jeśli chcieliby Państwo rozpocząć zarabianie pieniędzy z vBET dołączyć do Program partnerski.
Strona 1 z 2 12 OstatniLast
Wyniki 1 do 10 z 11

Wątek: Nowe wydania

Michał Podbielski (vBET pracowniczego) vBET's Avatar

Default Nowe wydania

Cześć

Właśnie wydaliśmy nową darmowe wersje z tylko małe zmiany, ale jesteśmy prawie gotowi do wydania nowej wersji płatnych z wielu przydatnych zmian Więc dla wszystkich użytkowników wersji płatnej - wkrótce będziesz musiał nowej wersji

Junior Member

Czy istnieje ETA na nowych wersji 4.x?

I nie znam znaczenia ETA, ale przypuszczam, że chodzi o termin. W tym miesiącu wydamy vBET3.x (w przyszłym tygodniu) - jest wiele zmian i będzie w fazie beta. Same zmiany dla vBET4.x ukaże się miesiąc później - jest to, aby zapewnić lepszą jakość i nie wystawiać wszystkich użytkowników na nowych, potencjalnych błędów w ramach nowych funkcjonalności. Oczywiście zmiany testu dobrze, nadal się użytkowników korzysta z różnych konfiguracjach, kanalizacji, innych modów i tak dalej, więc niektóre rzeczy mogą być widoczne tylko na niektórych forach. To właśnie w fazie beta istnieje w eksploatacji produktu - tych, którzy chcą mogą z niego korzystać został pouczony o młodych etapie niektóre funkcje. I zwalniania vBET4.x miesiąc później daje nam możliwość potencjalnie zwolnić go z kilka potencjalnych problemów już rozwiązany

Więc odpowiadając na pytanie krótko - w przyszłym tygodniu wydamy vBET3.x i 1 lub 2 tygodniu następnego miesiąca powinny być zwolnione vBET4.x

Senior Member

Dzięki za info Michal. Czekamy na aktualizację.

PS:''ETA "Oszacuj czas przyjazdu ....

Junior Member

Wszelkie wskazówki, czego się spodziewać z nowych funkcji, czy też jest to przede wszystkim szybkość i obciążenie serwera podejmowane lepiej

Zrobiliśmy kilka usprawnień wydajności. Jednym z najczęściej zadawanych - wsparcie dla pamięci podręcznej Także kilka innych usprawnień wydajności na poziomie algorytmu. Wszystkie dane zostaną podane w Release Note.

Będziemy się uwolnienia dziś - ten dzień dopiero się zaczyna w naszym kraju, więc zrobiliśmy to w kilka godzin (teraz jest czas na sen ). Teraz nasze forum jest uruchomione na nowej wersji vBET

Junior Member

Nie mogę się doczekać, aby zobaczyć memcached w vBET. Można powiedzieć, która rozbudowa php nie używasz? Memcache lub Memcached?

Quote Napisał meto View Post
    Nie mogę się doczekać, aby zobaczyć memcached w vBET. Można powiedzieć, która rozbudowa php nie używasz? Memcache lub Memcached?
    Wspieramy:
    - Memcache
    - APC
    - XCache
    - EAccelerator

I to jest napisane w przyjemny sposób, więc jeśli coś jeszcze będzie potrzebne może być bezproblemowej dodał jeszcze jako szybkie instrukcje naprawić

Junior Member

Uczynię to się chyba. Zrezygnowałam z memcached kiedy znalazłem 4. lub 5. przykład wykorzystania db cache, które mogą być wykonane z jednej funkcji - nie ma potrzeby przepisywania go do końca

Ale nie odpowiedziałeś na moje pytanie - może dont wiedzą, że są dwa rozszerzenia do memcached i bez D na końcu:
    PECL:: Pakiet:: memcache
    PECL:: Pakiet:: memcached

Quote Napisał meto View Post
    Uczynię to się chyba. Zrezygnowałam z memcached kiedy znalazłem 4. lub 5. przykład wykorzystania db cache, które mogą być wykonane z jednej funkcji - nie ma potrzeby przepisywania go do końca

Ale nie odpowiedziałeś na moje pytanie - być może nie zdają sobie sprawy, że są dwa rozszerzenia do memcached i bez D na końcu:
    PECL:: Pakiet:: memcache
    PECL:: Pakiet:: memcached
    Zdaję sobie sprawę, że i odpowiedziałem na Twoje pytanie-wymieniłem wszystkie obsługiwane teraz pamięci podręczne przez vBET i można wyraźnie znaleźć tam Memcache. Dlaczego więc jesteś przekonany, że nie odpowiedziałem na Twoje pytanie-czego potrzebujesz więcej? Jeśli potrzebujesz podpowiedzi, jak wspierać Memcached o to idzie:
    1. Dodaj w pliku dodatkowy produkt opcji dla parametru pamięci podręcznej
    2. Plik importu produktów
    3. Edytuj plik includes / vbenterprisetranslator_class_cache.php
    a) klasy Kopia dla Memcache
    b) Zmień nazwę w skopiowane klasy uznanie za Memcached
    c) Aktualizacja ciała wsparcia Memcached API (nasze zajęcia są proste adaptery to dlaczego nie będziesz musiał robić żadnych zmian w innych miejscach)
    d) Dodaje się nowy przypadek nowej wartości opcji w bloku switch na początku pliku, aby utworzyć Memcached obiektu adaptera

Jeśli chcesz bardziej konkretnych wskazówek - po prostu utwórz żądanie funkcji i Kamil daje dokładne wskazówki jak to zrobić z fragmentów kodu.
    Ostatnio edytowane przez vBET; 09-03-11 W 20:03.

Strona 1 z 2 12 OstatniLast

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia

• Państwo nie może wysyłać nowe wątki
  • Państwo nie może odpowiedzi po
  • Państwo nie może załączników postu
  • Państwo nie może edytować swoich postów
  •