Cześć
Właśnie wydaliśmy nową darmowe wersje z tylko małe zmiany, ale jesteśmy prawie gotowi do wydania nowej wersji płatnych z wielu przydatnych zmianWięc dla wszystkich użytkowników wersji płatnej - wkrótce będziesz musiał nowej wersji
![]()
Cześć
Właśnie wydaliśmy nową darmowe wersje z tylko małe zmiany, ale jesteśmy prawie gotowi do wydania nowej wersji płatnych z wielu przydatnych zmianWięc dla wszystkich użytkowników wersji płatnej - wkrótce będziesz musiał nowej wersji
![]()
Czy istnieje ETA na nowych wersji 4.x?
I nie znam znaczenia ETA, ale przypuszczam, że chodzi o termin. W tym miesiącu wydamy vBET3.x (w przyszłym tygodniu) - jest wiele zmian i będzie w fazie beta. Same zmiany dla vBET4.x ukaże się miesiąc później - jest to, aby zapewnić lepszą jakość i nie wystawiać wszystkich użytkowników na nowych, potencjalnych błędów w ramach nowych funkcjonalności. Oczywiście zmiany testu dobrze, nadal się użytkowników korzysta z różnych konfiguracjach, kanalizacji, innych modów i tak dalej, więc niektóre rzeczy mogą być widoczne tylko na niektórych forach. To właśnie w fazie beta istnieje w eksploatacji produktu - tych, którzy chcą mogą z niego korzystać został pouczony o młodych etapie niektóre funkcje. I zwalniania vBET4.x miesiąc później daje nam możliwość potencjalnie zwolnić go z kilka potencjalnych problemów już rozwiązany
Więc odpowiadając na pytanie krótko - w przyszłym tygodniu wydamy vBET3.x i 1 lub 2 tygodniu następnego miesiąca powinny być zwolnione vBET4.x
Dzięki za info Michal. Czekamy na aktualizację.
PS:''ETA "Oszacuj czas przyjazdu ....
Wszelkie wskazówki, czego się spodziewać z nowych funkcji, czy też jest to przede wszystkim szybkość i obciążenie serwera podejmowane lepiej
Zrobiliśmy kilka usprawnień wydajności. Jednym z najczęściej zadawanych - wsparcie dla pamięci podręcznejTakże kilka innych usprawnień wydajności na poziomie algorytmu. Wszystkie dane zostaną podane w Release Note.
Będziemy się uwolnienia dziś - ten dzień dopiero się zaczyna w naszym kraju, więc zrobiliśmy to w kilka godzin (teraz jest czas na sen). Teraz nasze forum jest uruchomione na nowej wersji vBET
![]()
Nie mogę się doczekać, aby zobaczyć memcached w vBET. Można powiedzieć, która rozbudowa php nie używasz? Memcache lub Memcached?
Uczynię to się chyba. Zrezygnowałam z memcached kiedy znalazłem 4. lub 5. przykład wykorzystania db cache, które mogą być wykonane z jednej funkcji - nie ma potrzeby przepisywania go do końca
Ale nie odpowiedziałeś na moje pytanie - może dont wiedzą, że są dwa rozszerzenia do memcached i bez D na końcu:
PECL:: Pakiet:: memcache
PECL:: Pakiet:: memcached
Zdaję sobie sprawę, że i odpowiedziałem na Twoje pytanie-wymieniłem wszystkie obsługiwane teraz pamięci podręczne przez vBET i można wyraźnie znaleźć tam Memcache. Dlaczego więc jesteś przekonany, że nie odpowiedziałem na Twoje pytanie-czego potrzebujesz więcej?Jeśli potrzebujesz podpowiedzi, jak wspierać Memcached o to idzie:
1. Dodaj w pliku dodatkowy produkt opcji dla parametru pamięci podręcznej
2. Plik importu produktów
3. Edytuj plik includes / vbenterprisetranslator_class_cache.php
a) klasy Kopia dla Memcache
b) Zmień nazwę w skopiowane klasy uznanie za Memcached
c) Aktualizacja ciała wsparcia Memcached API (nasze zajęcia są proste adaptery to dlaczego nie będziesz musiał robić żadnych zmian w innych miejscach)
d) Dodaje się nowy przypadek nowej wartości opcji w bloku switch na początku pliku, aby utworzyć Memcached obiektu adaptera
Jeśli chcesz bardziej konkretnych wskazówek - po prostu utwórz żądanie funkcji i Kamil daje dokładne wskazówki jak to zrobić z fragmentów kodu.
Ostatnio edytowane przez vBET; 09-03-11 W 20:03.