Teraz wiem, dlaczego i usunięte vBET wcześniej, więc wiele błędów!
Google indeksuje dziwne adresy URL, vbet_delayxx po kliknięciu ich goto poprawny adres URL.
Zobacz:
![]()
Teraz wiem, dlaczego i usunięte vBET wcześniej, więc wiele błędów!
Google indeksuje dziwne adresy URL, vbet_delayxx po kliknięciu ich goto poprawny adres URL.
Zobacz:
![]()
Drodzy Snake,
opóźnienie jest tablicą. W tej tablicy przechowywane są linki, i pokazać na examle delay7x-19959 to znaczy, że 7x jest numerem tablicy i 19959 numer wątku, który jest indeksowana.
Jest tak dlatego, następnie jest wysyłany 1 zadanie do google, więc jest to do wykonania.
Indeksy są zmienione po dobrym tłumaczeniu.
Masz błąd połączenia z google, więc nie są tłumaczone. Więc nie przerobić tego opóźnienia (tablice), ponieważ był pusty.
Proszę wyczyścić pamięć podręczną, zrobić nową mapę witryny, bo linki są stare i google powinien reindex im. Przekierowania są dobre, więc google powinien reindex go.
Jeśli masz jakieś pytania, napisz tutaj.
Dzięki
Dlaczego wyczyścić pamięć podręczną, jeśli adresy URL delayxx przekierowanie do odpowiedniego URL?
Zagadnienie to jest przekierowanie 302, a nie 301, więc Google nie spadnie tych delayxx URL z indeksu.
czasami wyczyszczeniu pamięci podręcznej daje anwser.
Ja sprawdziłem i tu napisać, kiedy mam anwser
Hello.
Będę pomagać z tego wątkuDowiedzą się więcej o Wasze wydanie dziś wieczorem i udzieli więcej odpowiedzi. W tej chwili mogę stwierdzić, że jest to definitywnie vBET bug. To nie powinno się zdarzyć. Nie wiem, dlaczego Google go indeksuje-mamy 301 przekierowań, więc takie rzeczy nie powinny istnieć. Nadal oczywiście na początku takie linki nie powinny przychodzić do wyjścia.
Jak napisałem - dam ci więcej informacji później, a my zadbamy o to.
I sugest jesteś sprawdzić te delayxx adresów, są 302 przekierowania!
Więc to jest powód, dlaczego te linki są jeszcze zaindeksowane. Wielki podpowiedź. Sprawdzimy również, czy takie przekierowanie jest przez vBSEO lub vBET i jeśli przez vBSEO jest konfigurowalny (lub może być zmieniona przez nasz kod integracji). To jest rozwiązanie problemu z już zaindeksowanych stron.
Nadal oczywiście musimy znaleźć dlaczego vBET nawet generowane takich łączy w końcowej html odpowiedzi.
Ostatnio edytowane przez vBET; 15-02-11 W 18:21.
ok, czekamy na poprawki. dzięki
I po prostu dał bardzo konkretnych zadań, co i jak sprawdzić na Młodzież.
Również byłoby bardzo pomocne, jeśli możesz powiedzieć, gdzie takie linki został wygenerowany? W tej chwili, jeśli te strony są indeksowane i przekierowanie 302 nie może być nawet pewien, czy błąd generacji nadal istnieje w vBET, lub jest po prostu stary błąd, który się nie dzieje więcej, ale już zaindeksowanych stron. Więc proszę powiedzieć, czy widzisz jakieś strony, gdzie takie adresy są widoczne w przeglądarce pod linki. Proszę sprawdzić niektóre z tematów, forum, archiwum, RSS może. Proszę powiedzieć, czy masz jakieś mody, które były specjalnie zintegrowany z vBET - może tam jest problem. Młodzież będzie sprawdzić go na forum również (jeśli nie będzie się ograniczać), nadal wiesz, że forum dobrze, a może wiesz lub podejrzewasz, gdzie takie adresy URL są generowane.
Im nie wiesz, co można zrobić, można zobaczyć google indeksowanie błąd tutaj: strony: www.computer-juice.com - Szukaj w Google
Zobacz cache, aby zobaczyć kod strony!
Również jest przekierowanie 302 do właściwego URL należy 301, ale lepiej byłoby naprawić nie index złe alltogether adresów URL.