Ważne: Ta strona jest za pomocą plików cookie (cookies). Za pomocą tej strony internetowej bez wyłączania plików cookie w przeglądarce, oznacza to, że użytkownik zgadza się za to.
Kup Teraz! Funkcje Pliki do pobrania

Zarabiaj z nami!

Jeśli chcieliby Państwo rozpocząć zarabianie pieniędzy z vBET dołączyć do Program partnerski.
Wyniki 1 do 10 z 10

Wątek: Spam

Członek

Exclamation Spam

Myślę, że masz jakieś problemy spam na forum. Może powinieneś ograniczyć rejestracji nowych użytkowników przez admin, ponieważ wygląda jak dostajesz spamerów oustider jak cholera. Wiele wiadomości spam na forum. To smutne, kiedy myślisz, że są nowe wiadomości i prawie wszystkie z nich spamu ...

Michał Podbielski (vBET pracowniczego) vBET's Avatar

Tak, coś mają do zrobienia. Wiadomości spam są usuwane, ale nadal musimy się pewne dodatkowe ograniczenia.

OK - kilka kroków, został:
    - VM zablokowane do czasu kilku postów są zapisywane
    - Same do URL
    - Z informacji członek i edytować szczegóły usunięte: strona główna, szczegóły
    - Podpis osób niepełnosprawnych
    - Niektóre IP zablokowany

Jeśli okaże się jakiejś nowej formy spamu, należy pamiętać, że - będziemy wykorzystywać nasz wysiłek, aby zablokować go.
    Ostatnio edytowane przez vBET; 24-11-09 W 19:34.

Członek

VBET dobrą robotę.

Członek

Spam jest z powrotem! Jest to bardzo denerwujące. Naprawdę myślę, że należy ekranie użytkownicy Rejestracja zamiast pozwolić im przyłączyć się swobodnie.

Junior Member

Text automatically translated from: Russian to: Polish
    Translated text
    Spróbuj wątku allvb.info / modsec. Mam swoje forum do vBulletin, i jestem z tej strony kilka modów, i umieścić, aż się wszystko cicho, nie spamerów. Tylko ci, którzy poprzednio zarejestrowane są w ruchu, ale będą stopniowo iść do banku.
    Original text

Quote Napisał Torrento View Post
    Text automatically translated from: Russian to: Polish
    Translated text
    Spróbuj wątku allvb.info / modsec. Mam swoje forum do vBulletin, i jestem z tej strony kilka modów, i umieścić, aż się wszystko cicho, nie spamerów. Tylko ci, którzy poprzednio zarejestrowane są w ruchu, ale będą stopniowo iść do banku.
    Original text
    Wielkie dzięki za porady

Członek

lol Dużo spamu tutaj ponownie już dziś!

Wiesz, najlepszym sposobem jest zatwierdzenie przez administratora. To, co mam i używane przez kilka miesięcy i to jest najlepsze. Nigdy więcej spamu!

Wszystkie oczyszczone Jesteśmy blokowanie słów kluczowych w opcji cenzury za każdym razem, więc nie będzie spam tylko, ponieważ spamera się odczytać wiadomość.
    Walidacja przez admin jest naprawdę dobrym rozwiązaniem, ale wymaga wiele uwagi i czasu. Weźmiemy pod uwagę, jeśli spam pojawi się większy problem tutaj.

Junior Member

This text was not translated, because it is originally in Polish Bardzo dobry pomysł!

--

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia

• Państwo nie może wysyłać nowe wątki
  • Państwo nie może odpowiedzi po
  • Państwo nie może załączników postu
  • Państwo nie może edytować swoich postów
  •