Witam,
Teraz nie wiem gdzie jest problem. Jeszcze z podwójnym folderu lang w url, czy nie?
ahhh przepraszam, bo wczoraj dałem ci rozwiązanie dla 4 wersji vB ale masz 3 mój błąd, przepraszam jeszcze raz.
tutaj masz rozwiązanie w celu wyeliminowania podwójnego przekierowania url:
1. otwarte i zrobić kopię tego pliku:
forum / root includes / vbenterprisetranslator_functions_hooks.php
2. w tym pliku znaleźć:
PHP Code:
function vbet_global_start(&$template_hook) {
3. w tej funkcji znaleźć:
PHP Code:
if (!$vbulletin->userinfo['userid'] && $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_guestfilecache_use']
4. PRZED umieścić ten kod:
PHP Code:
if ('REQUEST_URI' == $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_linkstype'] && $_REQUEST['goto'] != 'newpost' && $_REQUEST['language'])
{
require_once(DIR. '/includes/vbenterprisetranslator_functions_url_tracking.php');
$url = str_replace('/'.$_REQUEST['language'].'/', '/', $_SERVER['REQUEST_URI']);
if(preg_match('/\/('.VBET_LANGUAGESMATCH.')\//',$url))
{
$url = preg_replace('/('.VBET_LANGUAGESMATCH.')\//','',$url);
exec_header_redirect($url);
}
}
Po drugie. Nie wiem, co problem masz, kiedy chcesz uaktualnić vBET. proszę dać mi przykład. Proszę sprawdzić wszystkie ustawienia konfiguracyjne w admincp-> vBET-> main (silnik url itp.) i wklej tu swoje. Htaccess.
Jeśli nadal nie można uaktualnić do nowej wersji - prosimy kierować do mnie przez PM swoje admincp i FTP szczegóły i będzie to naprawić.
Po trzecie. Czy można zintegrować sitemap generator z vBET? tu masz rozwiązanie krok po kroku jak włączyć ten mod: http://www.vbenterprisetranslator.co ...tegration.html