Ważne: Ta strona jest za pomocą plików cookie (cookies). Za pomocą tej strony internetowej bez wyłączania plików cookie w przeglądarce, oznacza to, że użytkownik zgadza się za to.
Kup Teraz! Funkcje Pliki do pobrania

Zarabiaj z nami!

Jeśli chcieliby Państwo rozpocząć zarabianie pieniędzy z vBET dołączyć do Program partnerski.
Strona 3 z 3 FirstPierwszy 123
Wyniki 21 do 30 z 30

Wątek: Ostrzeżenie Email Google: Googlebot znaleźć ogromną liczbę adresów URL w witrynie

Michał Podbielski (vBET pracowniczego) vBET's Avatar

Quote Napisał mario06 View Post
    Code:
    TELL US WHICH VERSION OF VBULLETIN ARE YOU USING.
    Używam wersji 3.6.12, należy wiedzieć, to od zapłaciłem za dodatkową opłatą uzyskać jego pracy (był on kompatybilny) ze względu na problem archiwum, więc jeśli jest to archiwum thats przyczyną tego to jest to (bez urazy) Twoja wina, ponieważ to zrobiłeś. : http://www.vbenterprisetranslator.co...tin-3-6-a.html
    Mamy wielu użytkowników. Wiemy, co mamy zawarte w rzeczywistych wątku. Dzięki za udzielenie wersji vBulletin

O tej kwestii. Jesteś został poinformowany, że integracja może być nie możliwe, ponieważ Twoja wersja nie jest obsługiwane i zdecydowali się na to tak. Bug w archiwum, które masz, to po stronie vBulletin. Jesteś została również poinformowana o tym w PM.
    Więc wiedział o nie działa archiwum sub-forum o swoich nie obsługiwana wersja starego vBulletin, od samego początku. Możesz również powiedział, że ponieważ jest to vBulletin błąd należy skontaktować vBulletin zespół go rozwiązać.
    Także jak widać w samym wątku, wskazują na ciebie odmówił naszej przyszłości wsparcia. Ale oczywiście masz pełne prawo do nikogo winić za wszystko

Co teraz zrobić z archiwum? Masz teraz kilka możliwości:
    1. Skontaktuj się z vBulletin w rozwiązywaniu ich błędów. Jak wiecie (ze starych opowieści) vBulletin 3.6 ma błąd i po dodaniu dodatkowego parametru w URL do archiwum sub-forum strony, a następnie zawiesza się. To właśnie z vBET zakres od starego vBulletin zachowują się w ten sposób nawet wtedy, gdy vBET nie jest zainstalowany - tak w krótkich słowach: jest to vBulletin błąd. Jest to także z naszym zakresie, ponieważ nie jest obsługiwana wersja. Więc można zapytać vBuletin są nadal są odpowiedzialne za ich kod i będą go poprawić. Mogą one odmówić czy oni również uważają vB3.6 nieobsługiwane.
    2. Możesz zablokować całe archiwum w pliku robots.txt - nie dobry pomysł, nie radzę.
    3. Możesz wyłączyć tłumaczenie stron archiwum. Nie będzie mniej stron w indeksie Google, ale nie będzie więcej niedziałających linków.
    4. Można edytować układ strony archiwum wątku więc linki do archiwum pod-fora nie będą uwzględnione. Możesz zrobić to tym, że nie przetłumaczone na stronę i niepełnosprawnych tłumaczonych jeden. Na stronie głównej archiwum forum nie uszkodzone łącza do sub-forum będzie nadal, ale to tylko kilka nie łączy tysiące na tysiącach stron wątku archiwum. Można się nawet 301 przekierowania na stronę główną archiwum forum tak będzie tylko w języku oryginalnym.

Proszę nam powiedzieć, która wersja wolisz a my będziemy cię więcej w wybrańcem.

Autor powiedział, że nie szkodzi google.
    Zgubiłem się tutaj. Najpierw napisałeś że jest bezpieczny. Wtedy to napisał nie jest bezpieczne. Teraz jest znowu bezpieczne. Interesuje mnie to, co napisałem do was o webmasterów. Nie interesuje nas to, co autor mod mówi ci - to jest między tobą a nim. Jesteśmy zainteresowani jak Google zobaczyć swoje forum. Jeśli Google zobaczyć forum jako zablokowany komunikować to mod szkodzi Google, ponieważ Google widział wszędzie tej samej treści (więc każdy post jest traktowane jako powielone treści). W tym przypadku radzimy nie korzystać z mod już aż będzie to bezpieczne dla Google - tak, aż będzie można zobaczyć w Narzędzia dla webmasterów, że Google zobacz wszystkie strony normalnie i nie jest blokowany. To jest jak jest i nie mamy nic więcej do powiedzenia w tej dziedzinie. To jest twój wybór będzie daniele porady, czy nie. Więc sprawdź najpierw, a jeśli nie jest bezpieczne następnie wykonane własnych decyzji, które chcesz odsłuchać.

2. Nie ma absolutnie żadnej potrzeby, aby być niegrzeczny, ja rozumiem, jak używać pliku robots.txt, ale w prowadnice optymalizacji (moja opinia) chude bardziej w kierunku ustawienia vBSEO, po prostu pamiętać, że co najmniej 80% użytkowników vBulletin don ' t używać vBSEO więc należy zachować 2 oddzielnych wątków, gdy mówisz o porady, poprawek i optymalizacji, np.; "vBSEO Optymalizacja" i "Non Optimization vBSEO" aby uczynić go bardziej przyjaznym dla użytkownika.
    Przepraszam, jeśli wziąć pod uwagę nasza odpowiedź za niegrzeczne. I właśnie dodane w TODO listę do oddzielnego pliku robot.txt nie linki SEO. Dziękujemy za uwagę.

3. Wszystkie linki archiwum, które pisał jako uszkodzony wydaje się działać dobrze dla mnie, oto zrzut uszkodzonego przykład związek archiwum:

Code:
    http://YOUR_FORUM/archive/index.php/t-25194.html?language=pl
    Proszę uważnie przeczytać i jeszcze raz to co napisałem do Ciebie w ciągu ostatnich odpowiedzi. I nigdy nie napisał, że link:
    Code:
    jest uszkodzony. Napisałem, że działa - broken linki na tej stronie. Proszę przeczytać jeszcze raz, co zostało opisane wcześniej. Wiem, że to strona działa. Dlatego napisałem do was:
    Quote Napisał vBET View Post
    Na przykład:
    Code:
    To jest link do bieżnika archiwum i to działa ale w nim treści są linki na górze strony do pod forum, gdzie wątek jest wliczony w cenę. Przykład:
    Code:
    http://YOUR_FORUM/archive/index.php/f-182.html
    I wszystkie te linki nie działają - Tylko na głównym forum. Wszystkie archiwum sub-forum linki nie działają.
    Napisałem, że ten link działa - nie musisz mi dać zrzuty ekranu i udowodnić mi, że to działa Po prostu przeczytaj uważnie co piszę do Ciebie. A teraz spójrz na swój obraz i zwrócić uwagę na najlepsze linki (linki do archiwum sub-forums) - te są łamane (Z wyjątkiem link do archiwum głównym forum)

Słuchaj Michael nie chcę twierdzić, każdy list, napisany z wami, chcę tylko proste 1. 2. 3. fix i nic więcej.
    Wielki Nadzieję, że rozumiesz obszarze problem i wiem jakie są możliwości. Proszę nam powiedzieć, który z nich wolisz, a my Cię w tym kierunku.

Z tego, co przedstawiciel Google powiedział mi, struktura url poniżej są indeksowane 4 razy, ale w nieruchomości dla nich uważany jest za 1 i powinny być indeksowane jako takie i pewnie dlatego dostałem e-mail. Postu poniżej to tylko przykład;

http://www.mysite.com/showthread.php?t = 64661 Oryginał
    http://www.mysite.com/showthread.php?t = 64661 & language = pl Przetłumaczony
    http://www.mysite.com/showthread.php?t = 64661 & language = pl Przetłumaczony
    http://www.mysite.com/showthread.php?t = 64661 & language = es Przetłumaczony
    Wszystkie te strony mają zupełnie inne treści i wszelkie startu nie może powiedzieć, że jest sam, gdy tekst jest zupełnie inna. Są różne strony, która serwuje różne treści kierowanych do innego odbiornika, a odpowiedzi nie ma dla nas sensu w ogóle. Proszę PM mnie cały komunikat masz, w kontakcie z źródła tej wiadomości. Chcielibyśmy, aby to wyjaśnić. Prawdopodobnie osoba, która to sprawdzić nie widział realnej treści, ale tylko blokowanie wiadomości (jak ja teraz) - tak ins takim przypadku opinii nie wartości. Po raz kolejny - proszę szczegóły PM będzie ją sprawdzić.
    Ostatnio edytowane przez vBET; 22-01-11 W 19:21.

Senior Member

Tutaj wyraźnie stwierdza, że ten link nie działa (tak oznacza to samo) zaznaczone na czerwono i teraz można powiedzieć, że nigdy nie powiedział, że??

Zgubiłem się tutaj. Najpierw napisałeś że jest bezpieczny. Wtedy to napisał nie jest bezpieczne. Teraz jest znowu bezpieczne. Interesuje mnie to, co napisałem do was o webmasterów. Nie interesuje nas to, co autor mod mówi ci - to jest między tobą a nim. Jesteśmy zainteresowani jak Google zobaczyć swoje forum. Jeśli Google zobaczyć forum jako zablokowany komunikować to mod szkodzi Google, ponieważ Google widział wszędzie tej samej treści (więc każdy post jest traktowane jako powielone treści). W tym przypadku radzimy nie korzystać z mod już aż będzie to bezpieczne dla Google - tak, aż będzie można zobaczyć w Narzędzia dla webmasterów, że Google zobacz wszystkie strony normalnie i nie jest blokowany. To jest jak jest i nie mamy nic więcej do powiedzenia w tej dziedzinie. To jest twój wybór będzie daniele porady, czy nie. Więc sprawdź najpierw, a jeśli nie jest bezpieczne następnie wykonane własnych decyzji, które chcesz odsłuchać.
    Ponieważ jestem angielskim i znają język bardzo dobrze, zawsze mówiłem, że ograniczone mod gości nie boli, szkoda, przeszkadza, najwyższy, tłumią google boty.

O tej kwestii. Jesteś został poinformowany, że integracja może być nie możliwe, ponieważ Twoja wersja nie jest obsługiwane i zdecydowali się na to tak. Bug w archiwum, które masz, to po stronie vBulletin. Jesteś została również poinformowana o tym w PM.
    Więc wiedział o nie działa archiwum sub-forum o swoich nie obsługiwana wersja starego vBulletin, od samego początku. Możesz również powiedział, że ponieważ jest to vBulletin błąd należy skontaktować vBulletin zespół go rozwiązać.
    Także jak widać w samym wątku, wskazują na ciebie odmówił naszej przyszłości wsparcia. Ale oczywiście masz pełne prawo do nikogo winić za wszystko
    Powiedziałeś mi, że za dodatkową opłatą można mieć wykonane moja wersja zgodna następnie po pracy można powiedzieć, że ich problem z archiwum, które nie znalazłem, bo wszystkie linki pracował dla mnie. Skontaktowałem się z vbulletin (kiedy powiedział mi, że) i powiedzieli, że wszystko było ok.

Skontaktowałem Wsparcie vBulletin znowu dzisiaj i mam podobną reakcję jak rok temu, tak, w prostych słowach mojego archiwum działa bez zarzutu! Czytaj vBulletins komentarzy poniżej, ukryłem nazwę powodów pivacy ale mogę was zapewnić, że jest najstarszy członek nie tak i co teraz?

PS. Jeśli nadal niezadowolony z odpowiedzi i chcesz mnie zapytać bardziej techniczne pytanie po to tu i będę kopiuj / wklej to do zespołu vBulletin Wsparcie bezpośrednio ok?

Od vBulletin powiedział, że nie ma błędów i wszystko działa poprawnie problem jest na końcu więc czekam na poprawki.

Pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez mario06; 24-01-11 W 09:36.

Tutaj wyraźnie stwierdza, że ten link nie działa (tak oznacza to samo) zaznaczone na czerwono i teraz można powiedzieć, że nigdy nie powiedział, że??
    Jesteś naprawdę marnujesz czas. I po raz kolejny nie czytałeś uważnie. Proszę - Przeczytaj cały punkt. Jeśli piszę do ciebie: "Jestem trochę mylić" - będzie można będzie udowodnić mi, że napisałem, że jestem mało?? Co to jest chodzi? ...

To co napisałem:
    3. Jak napisałem na początku swoje linki do sub-forum w archiwum nie działa w ogóle. Tylko do głównej forum i wątki. To sprawia, że tysiące złe linki na swoich stronach archiwum. Na przykład:
    Code:
    To jest link do bieżnika archiwum i to działa ale w nim treści są linki na górę strony do sub forum gdzie wątek jest wliczony w cenę. Przykład:
    Code:
    I wszystkie te linki nie działają - Tylko na głównym forum. Wszystkie archiwum sub-forum linki nie działają. To sprawia, że tysiące nie działające linki, na tysiącach stron wątki archiwum.
    Dałem wam przykład miejsce, gdzie znajdziesz niedziałających linków i następny przykład niedziałający link się (w podziale po polsku). Sorry - ale to, co jest problem? Czy nadal nie wiem o co chodzi i próbujesz udowodnić coś tutaj?
    Ponadto należy pamiętać, że można użyć cytatów - w tym zdjęcia nie jest konieczne

Powiedziałeś mi, że za dodatkową opłatą można mieć wykonane moja wersja zgodna następnie po pracy można powiedzieć, że ich problem z archiwum, które nie znalazłem, bo wszystkie linki pracował dla mnie. Skontaktowałem się z vbulletin (kiedy powiedział mi, że) i powiedzieli, że wszystko było ok.
    Nieprawda - to, co napisałem ci masz w PW i ja również. EOT. Przeczytaj jeszcze raz, jeśli konieczne, aby przypominać to. Mamy już rozpoczęte cytując naszych premierów w innym wątku (połączono się go tutaj) więc nie trzeba go ponownie uruchomić. Wszelkie inne treści zawarte PM publicznie tutaj będą traktowane jako SPAM, ponieważ jest już w innym temacie. Powielanie przez samego użytkownika jest uważany za SPAM na tym forum i na innych forum wiem. Więc proszę - nie zaczyna się SPAM.

Skontaktowałem Wsparcie vBulletin znowu dzisiaj i mam podobną reakcję jak rok temu, tak, w prostych słowach mojego archiwum działa bez zarzutu! Czytaj vBulletins komentarzy poniżej, ukryłem nazwę powodów pivacy ale mogę was zapewnić, że jest najstarszy członek nie tak i co teraz?

Archiwum sub-forum strony na vBulletin 3.6 zawiesza się, jeśli reklama żadnych dodatkowych parametrów do adresu URL. Można to sprawdzić nawet na czystych przykład - bez vBET ani mod innych. Sprawdziłem go na forum z niepełnosprawnymi vBET. Więc to jest błąd, vBulletin, ponieważ vBulletin mają architekturę i obsługuje wtyczki do wtyczki dodatkową funkcjonalność. Archiwum posiada własne punkty rozszerzenia, co oznacza, że archiwum zostało przewidziane również zostać rozszerzone. Jeśli dodanie dowolnego parametru do URL przerwy całą stronę to znaczy, że jest to błąd w kodzie vBulletin i jest to praca zespołowa vBulletin go rozwiązać.

PS. Jeśli nadal niezadowolony z odpowiedzi i chcesz mnie zapytać bardziej techniczne pytanie po to tu i będę kopiuj / wklej to do zespołu vBulletin Wsparcie bezpośrednio ok?
    Nie rozumiem, co mają na myśli pisząc, że nie jest przeznaczony do subfora będzie widoczny w archiwum - to jest i jest on generowany przez vBulletin ... Być może nie rozumieją się wzajemnie. Po prostu daj im adres URL:
    Code:
    I powiedz, że będzie on złamał jeśli dodać parametr URL - jest to błąd. Można również dać im poprzednim akapicie.

Od vBulletin powiedział, że nie ma błędów i wszystko działa poprawnie problem jest na końcu więc czekam na poprawki.
    Nie oznacza to, że nie wiedzą, co masz na myśli lub po prostu kolor można wyłączyć. Nie będzie ich błąd zniknie z ich kodu i skok do naszego kodu, tylko dlatego, że napisał, że nie ma błędów. To nie działa w ten sposób. I napisałem, jak można sprawdzić sobie, że to jest vBulletin błąd. Napisałem ci to potem napisałem to teraz. Więc po prostu to sprawdzić i proszę przestać pisać, że jest po naszej stronie, ponieważ nie będzie to pojawi się na naszej stronie po powtórzeniu go ponownie i ponownie. Czy nawet sprawdził? Czy niepełnosprawne vBET i sprawdzone sobie, że związek będzie zderzenie z dowolnego parametru dodany do URL? Czy?
    Ostatnio edytowane przez vBET; 24-01-11 W 19:08.

Senior Member

Państwa vBulletin jest starszym członkiem i nie wierzę w to, że popełnił błąd kontroli archiwum (on dostęp do forum jako administrator), ani że zbył mnie. "Być może" my źle się tak poprosiłem celu uzyskania dalszej pomocy od nich tak pozwala zobaczyć, co mówią ponownie.

Z prośbą o wsparcie jest uznawane za SPAM dla Ciebie? Jeśli tak jest w przypadku I Apologize dla prosi o wsparcie! Należy poważnie zastanowić się w tej sprawie z mojego punktu widzenia, vBulletin mówi, że nie ma błędów, można powiedzieć, że jest to vBulletin błąd więc postawić się w moich butach i poprosić której muszę wierzyć?

PS. I nigdy nie notowane coś z PM wysyłane do lub z wami tylko cytowany swoje cytaty.

PS2. Ponieważ nie jestem programistą mówi mi się, by sprawdzić, co nie ma sensu, więc muszę albo zaufać lub vBulletin w tym momencie.

PS3. Skoro żyjemy w cywilizowanym świecie mamy demokratycznie dyskusji pewne kwestie, co powiedział, i różne punkty widzenia i nic więcej. Nie ma urazy z mojej strony. Chcę tylko pacifically rozwiązać problem

Pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez mario06; 25-01-11 W 09:41.

Państwa vBulletin jest starszym członkiem i nie wierzę w to, że popełnił błąd kontroli archiwum (on dostęp do forum jako administrator), ani że zbył mnie i że źle się wzajemnie, ponieważ angielski jest naszym ojczystym języku. Migawki mówić wyraźnie. Nie chcesz lub nie są w stanie rozwiązać problem, a ja zaakceptować.

Z prośbą o wsparcie jest uznawane za SPAM!? Jeśli tak jest w przypadku I Apologize dla prosi o wsparcie! Powiedział pan, że jest błąd, Vbulletin powiedział, że nie ma! Komu mam wierzyć?

PS. I nigdy nie notowane coś z PM wysyłane do lub z wami tylko cytowany swoje cytaty.

PS2. Jeśli wątek poszedł temat nie jest moja wina, i poprosił Cię wiele razy, aby dać mi prosty fix w 1. 2. 3. sposób, ale tylko otrzymała to
    1. To jego wina
    2. To twoja wina
    3. To ich wina.

Skoro żyjemy w cywilizowanym świecie mamy demokratycznie dyskusji w pewnych kwestiach, co powiedział, i różne punkty widzenia i nic więcej. Dla mnie sprawa jest zamknięta, dzięki czemu można zamknąć tego wątku. Brak urazy z mojej strony.

Pozdrawiam
    Nie jest to w co wierzysz na temat - to o tym, co naprawdę się dzieje i można po prostu sprawdzić to sam - daliśmy wam instrukcje jak to zrobić. Więc proszę trow swoje wierzy dalej, bo te prowadzi w złym kierunku i tylko zobacz. Czy to sprawdzić?

Należy pamiętać, że nie porady opuścić problem tak jak jest. Zalecamy, aby go rozwiązać. Daliśmy się inne możliwości, jeśli zespół vBulletin nie chcą skorygować błąd. Możesz użyć jednego z tych rozwiązań jako tymczasowe i nadal kontakt vBulletin zespołu w rozwiązywaniu ich błędów. Jeśli chcesz rozwiązać to proszę nam powiedzieć, jakie możliwości wolisz a my będziemy cię więcej w tym kierunku. W tej chwili, według życzenia - temat za rozwiązany.

Senior Member

Dałem im takie informacje, czekam na odpowiedź, nie zamknąć ten problem jeszcze.

Pozdrawiam

Dałem im takie informacje, czekam na odpowiedź, nie zamknąć ten problem jeszcze.

Pozdrawiam
    Tak więc również ustawić tutaj nie rozwiązany. Naprawdę chciałbym pomóc uczynić go pracy

Senior Member

Dlaczego używasz archiwum jeszcze raz? To ogromne ilości niepotrzebnych duplikaty.

Senior Member

Quote Napisał tavenger5 View Post
    Dlaczego używasz archiwum jeszcze raz? To ogromne ilości niepotrzebnych duplikaty.
    Archiwum zaleca się Przystosowanie dla osób niepełnosprawnych W przypadku korzystania z vBseo przez zespół vBSEO, nie używam vBSEO lub Zoints więc nie ma korzyści, wyłączając ją dla mnie.
    PS. Google oddziela i wybrać lepsze z 2 od normalnego wątki na forum i wątki archiwum forum, żeby nie karać za to tak, że nie jest powód. Oto przewodnik Google Duplikat Przewodnik treści z serwisu YouTube, zwrócić szczególną uwagę:

http://www.youtube.com/watch?v=6hSoXutuj0g
    Ostatnio edytowane przez mario06; 29-01-11 W 09:31.

Senior Member

Tak więc również ustawić tutaj nie rozwiązany. Naprawdę chciałbym pomóc uczynić go pracy

Oto odpowiedzi z zespołu vBulletin Support, wysłałem im całą listę adresów e-mail od Google (jak Ja was wysłałem) i uszkodzonego przykłady link.

xxxxxxxxxxx
    25 stycznia '11 11:14
    Code:
    http://mysite.com/archive/index.php/t-61966.html?language=zh-TW
    Jak widać, będzie jednym z tych adresów nie ma "crash" Nie jestem więc pewien, co mówią.

Jeśli jest błąd, proszę podać mi z raportu o błędzie. Ale nie ma upaść dzieje.

Wszystkiego najlepszego,
    xxxxxxxxxxx
    Support Team, vBulletin

Zakup vBulletin, najbardziej zaawansowane oprogramowanie dostępne na forum.
    mailto: support@vbulletin.com

xxxxxxxxxxxx
    26 stycznia '11 01:12

Osoba, z którą miał rozmawiać z powiedział, że jest błąd, i że pracował z nas o tym. Nie widzę problemu z adresów archiwum, nie są one upaść na forum. Chciałbym usłyszeć o tym raport o błędzie, ponieważ kod archiwum nie zmieniło od wieków.

Wszystkiego najlepszego,
    xxxxxxxxxxxxx
    Support Team, vBulletin

Zakup vBulletin, najbardziej zaawansowane oprogramowanie dostępne na forum.
    mailto: support@vbulletin.com
    Więc pójdziesz Michael, mają one określone w licznych odpowiedzi, że archiwum nie ma problemu, teraz co dalej?

Pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez mario06; 29-01-11 W 09:27.

Strona 3 z 3 FirstPierwszy 123

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia

• Państwo nie może wysyłać nowe wątki
  • Państwo nie może odpowiedzi po
  • Państwo nie może załączników postu
  • Państwo nie może edytować swoich postów
  •