Mamy wielu użytkowników. Wiemy, co mamy zawarte w rzeczywistych wątku. Dzięki za udzielenie wersji vBulletin
O tej kwestii. Jesteś został poinformowany, że integracja może być nie możliwe, ponieważ Twoja wersja nie jest obsługiwane i zdecydowali się na to tak. Bug w archiwum, które masz, to po stronie vBulletin. Jesteś została również poinformowana o tym w PM.
Więc wiedział o nie działa archiwum sub-forum o swoich nie obsługiwana wersja starego vBulletin, od samego początku. Możesz również powiedział, że ponieważ jest to vBulletin błąd należy skontaktować vBulletin zespół go rozwiązać.
Także jak widać w samym wątku, wskazują na ciebie odmówił naszej przyszłości wsparcia. Ale oczywiście masz pełne prawo do nikogo winić za wszystko
Co teraz zrobić z archiwum? Masz teraz kilka możliwości:
1. Skontaktuj się z vBulletin w rozwiązywaniu ich błędów. Jak wiecie (ze starych opowieści) vBulletin 3.6 ma błąd i po dodaniu dodatkowego parametru w URL do archiwum sub-forum strony, a następnie zawiesza się. To właśnie z vBET zakres od starego vBulletin zachowują się w ten sposób nawet wtedy, gdy vBET nie jest zainstalowany - tak w krótkich słowach: jest to vBulletin błąd. Jest to także z naszym zakresie, ponieważ nie jest obsługiwana wersja. Więc można zapytać vBuletin są nadal są odpowiedzialne za ich kod i będą go poprawić. Mogą one odmówić czy oni również uważają vB3.6 nieobsługiwane.
2. Możesz zablokować całe archiwum w pliku robots.txt - nie dobry pomysł, nie radzę.
3. Możesz wyłączyć tłumaczenie stron archiwum. Nie będzie mniej stron w indeksie Google, ale nie będzie więcej niedziałających linków.
4. Można edytować układ strony archiwum wątku więc linki do archiwum pod-fora nie będą uwzględnione. Możesz zrobić to tym, że nie przetłumaczone na stronę i niepełnosprawnych tłumaczonych jeden. Na stronie głównej archiwum forum nie uszkodzone łącza do sub-forum będzie nadal, ale to tylko kilka nie łączy tysiące na tysiącach stron wątku archiwum. Można się nawet 301 przekierowania na stronę główną archiwum forum tak będzie tylko w języku oryginalnym.
Proszę nam powiedzieć, która wersja wolisz a my będziemy cię więcej w wybrańcem.
Zgubiłem się tutaj. Najpierw napisałeś że jest bezpieczny. Wtedy to napisał nie jest bezpieczne. Teraz jest znowu bezpieczne. Interesuje mnie to, co napisałem do was o webmasterów. Nie interesuje nas to, co autor mod mówi ci - to jest między tobą a nim. Jesteśmy zainteresowani jak Google zobaczyć swoje forum. Jeśli Google zobaczyć forum jako zablokowany komunikować to mod szkodzi Google, ponieważ Google widział wszędzie tej samej treści (więc każdy post jest traktowane jako powielone treści). W tym przypadku radzimy nie korzystać z mod już aż będzie to bezpieczne dla Google - tak, aż będzie można zobaczyć w Narzędzia dla webmasterów, że Google zobacz wszystkie strony normalnie i nie jest blokowany. To jest jak jest i nie mamy nic więcej do powiedzenia w tej dziedzinie. To jest twój wybór będzie daniele porady, czy nie. Więc sprawdź najpierw, a jeśli nie jest bezpieczne następnie wykonane własnych decyzji, które chcesz odsłuchać.
Przepraszam, jeśli wziąć pod uwagę nasza odpowiedź za niegrzeczne. I właśnie dodane w TODO listę do oddzielnego pliku robot.txt nie linki SEO. Dziękujemy za uwagę.
Proszę uważnie przeczytać i jeszcze raz to co napisałem do Ciebie w ciągu ostatnich odpowiedzi. I nigdy nie napisał, że link:
jest uszkodzony. Napisałem, że działa - broken linki na tej stronie. Proszę przeczytać jeszcze raz, co zostało opisane wcześniej. Wiem, że to strona działa. Dlatego napisałem do was:Code:http://YOUR_FORUM/archive/index.php/t-25194.html?language=pl
Napisałem, że ten link działa - nie musisz mi dać zrzuty ekranu i udowodnić mi, że to działa Po prostu przeczytaj uważnie co piszę do Ciebie. A teraz spójrz na swój obraz i zwrócić uwagę na najlepsze linki (linki do archiwum sub-forums) - te są łamane (Z wyjątkiem link do archiwum głównym forum)
Wielki Nadzieję, że rozumiesz obszarze problem i wiem jakie są możliwości. Proszę nam powiedzieć, który z nich wolisz, a my Cię w tym kierunku.
Wszystkie te strony mają zupełnie inne treści i wszelkie startu nie może powiedzieć, że jest sam, gdy tekst jest zupełnie inna. Są różne strony, która serwuje różne treści kierowanych do innego odbiornika, a odpowiedzi nie ma dla nas sensu w ogóle. Proszę PM mnie cały komunikat masz, w kontakcie z źródła tej wiadomości. Chcielibyśmy, aby to wyjaśnić. Prawdopodobnie osoba, która to sprawdzić nie widział realnej treści, ale tylko blokowanie wiadomości (jak ja teraz) - tak ins takim przypadku opinii nie wartości. Po raz kolejny - proszę szczegóły PM będzie ją sprawdzić.