Witam,
Dlaczego nie działa dla mnie?
Foro Egipto: Viajar e Historia de Egipto
Ale moje kanały pracy:
Dzięki
Witam,
Dlaczego nie działa dla mnie?
Ale moje kanały pracy:
Dzięki
Ostatnio edytowane przez pepito69; 15-01-11 W 19:59.
ok postaram się go rozwiązać.
Jak widzę masz Błąd składni - Problem jest w opisie forum.
Możesz po prostu przetestować - wystarczy edytować opis forum i umieścić tekst bez żadnych konkretnych liter (na przykład umieścić opis w języku angielskim) i spróbować.
Testowałem go na moim forum test z oryginalnego opisu forum (w Hiszpanii) i jest to działa na moim forum.
Jeśli nadal nie działa - proszę wysłać do mnie PM jest FTP i szczegóły admincp i to sprawdzić i rozwiązać.
Czekam na info i nadal próbuje go rozwiązać.
Ostatnio edytowane przez kamilkurczak; 19-01-11 W 12:52.
Dzięki ale to nie jest problem. Zrobiłem to.
Widziałem w kodzie, który, gdy RSS znajduje symbol puntuation (O, A, itp.) RSS zatrzymuje. Czy nie jest to problem polu opisu, jest to problem, w jaki sposób vBET dotyczy niektórych kodów. To nie problem składni jest.
W każdym razie, mam nauczyć się dużo Pacience z vBET, ponieważ afterall, i wolą używać, ale nigdy nie znalazł rozszerzenie z takimi problemami.
I tylko trzeba wiedzieć, dlaczego rss zatrzymuje się znaleźć jakieś symbole, normalne symbole w wielu językach.
Dzięki
hello,
Na moim forum testu nie mogę znaleźć tej kwestii - zrobiłem wiele tematów i postów, w języku hiszpańskim z poszczególnych liter, jak w przykładzie.
Wystąpił problem w tłumaczeniu - może to być związane z błędne kodowanie na swojej stronie (lub złe ustawienia kodowania). Mogę to naprawić, ale muszę mieć pełny dostęp do witryny.
Jeśli fink że nie jest to problem - rozwiązany.
Dzięki Kamil, jedną z tych dni będą wyśle ci PM