Ważne: Ta strona jest za pomocą plików cookie (cookies). Za pomocą tej strony internetowej bez wyłączania plików cookie w przeglądarce, oznacza to, że użytkownik zgadza się za to.
Kup Teraz! Funkcje Pliki do pobrania

Zarabiaj z nami!

Jeśli chcieliby Państwo rozpocząć zarabianie pieniędzy z vBET dołączyć do Program partnerski.
Wyniki 1 do 7 z 7

Wątek: po długim czasie, to już nie działa

Członek

Default po długim czasie, to już nie działa

Hi,
    Niedawno dowiedziałem się, że vBET nie działa tak jak powinno już.

Warden wird geupdatet??
    ->
    Strażnik będzie aktualizowana?

Również chciałbym, aby usunąć "Automatyczne tłumaczenia wspierane przez vBET 3.3.6", tak i kupił markę wolny opcji.

Inną rzeczą, i okazało się, że nie mogę nic zrobić przez admincp, zawsze było, że vBET nazwie link, ale teraz jej zmienić .. Zobacz zdjęcie
    ImageShack ® - Online zdjęć i hosting filmów wideo

Dzięki za pomoc.

Michał Podbielski (vBET pracowniczego) vBET's Avatar

Cześć

Będzie ona działać ponownie Wiem, że problem - jest na stronie Google jest to więc co należy zrobić:
    1. Sprawdź jesteś zablokowana przez Google lub otrzymać błędne wyniki. Aby to zrobić użyj Google tester:
    http://www.vbenterprisetranslator.co...html#post1728
    2. Proszę o podanie wyników.
    3. Jeśli wszystko wygląda OK - następnie należy sprawdzić tłumaczenie, gdy jesteś zalogowany Jeśli działa to znaczy, że masz chwilowy problem z Google i złe strony wynik buforowane przez cache Guest (I tylko zaznaczyć w liście rzeczy do zrobienia, aby nie cache to w takim przypadku ). Więc proszę tylko czysty cały cache Gościu (najlepiej zrobić to ręcznie - patrz uwaga w Narzędzia vBET).

O marki darmo - Proszę zobaczyć PM i należy pamiętać, że w następnej wersji będzie usunięty domyślnie

A o nie tezt w menu Admin - wygląda jak nie ma odpowiedniej frazy. Proszę upewnić się, że instalacja jest odpowiednia - właśnie zrobił update - przesłać wszystkie pliki jeszcze raz i import pliku produkt ponownie. To powinno pomóc
    Ostatnio edytowane przez vBET; 14-01-11 W 20:07.

Członek

Cześć, dzięki za odpowiedź.

I tryd to i wydaje się ok:
    Rozpoczynanie testu tłumaczenie
    Wynik testu: {"responseData": {"translatedText": "mile widziane"}, "responseDetails": null, "responseStatus": 200}
    Błąd testu:

I ja również tryd do reupload, ale jej nie działa. Cache Gość nie jest aktywny, ponieważ jego naprawdę źle dla celów SEO.

Członek

Nie wiem dlaczego to zdaje się działać. Wszedłem vBET Opcje poprzez VBulletin opcji-wydaje się to działa, ale nie mogę go znaleźć bezpośrednio, ale wydaje się tłumaczyć teraz, ale bardzo powolny. Wygląda na to, wszystkie moje cache jest zastępowana "nic"

Quote Napisał wowglider.de View Post
    Cześć, dzięki za odpowiedź.

I tryd to i wydaje się ok:
    Rozpoczynanie testu tłumaczenie
    Wynik testu: {"responseData": {"translatedText": "mile widziane"}, "responseDetails": null, "responseStatus": 200}
    Błąd testu:

I ja również tryd do reupload, ale jej nie działa. Cache Gość nie jest aktywny, ponieważ jego naprawdę źle dla celów SEO.
    Więc Google połączenie jest OK. I jak ja to widzę działa poprawnie teraz. Zapewne więc, że miałeś chwilowy problem z dostępem do Google, które jest poza naszą sope i nie możemy nic zrobić w tej dziedzinie. Wielka, że pracuje teraz Dodam również zadanie TODO do wysyłania maile administracyjnych przez vBET, gdy Google nie może być osiągnięty

Przypadku Guest nic nie robi szkodliwe dla SEO. Jest nawet lepiej, SEO, ponieważ to sprawia, zaindeksowanych stron generują znacznie szybciej i Google to jest ważne. To jest wielki postęp i proponujemy go używać.

Proszę powiedzieć, dlaczego uważasz, że Cache gości jest złe dla SEO? ...

Quote Napisał wowglider.de View Post
    Nie wiem dlaczego to zdaje się działać. Wszedłem vBET Opcje poprzez VBulletin opcji-wydaje się to działa, ale nie mogę go znaleźć bezpośrednio, ale wydaje się tłumaczyć teraz, ale bardzo powolny. Wygląda na to, wszystkie moje cache jest zastępowana "nic"
    Nie rozumiem co dokładnie masz na myśli, że cache jest zastępowany przez "nic". Czy nowe rekordy nie przychodzą do pamięci podręcznej, lub w pamięci podręcznej masz źle rekordy (z pustym tłumaczenia).

Właśnie sprawdzałem stronę, którą podałaś jako przykład i to dobrze się przekłada i bardzo szybko. Być może sprawdzałeś stronę, która nie była jeszcze w pamięci podręcznej-w takim przypadku czas generowania zależy od czasu odpowiedzi Google nie na vBET i nie możemy zrobić nic z tym. Zawsze możesz to sprawdzić po prostu generując tę samą stronę dwukrotnie. Pierwszy raz nie może być jeszcze buforowany, ale następny da Ci czas generowania realnego czasu Danych w pamięci podręcznej pobytu przez 15 dni (konfigurowalne) tak naprawdę generuje swoim forum szybko

Proszę powiedzieć, czy potrzebujesz pomocy w tej chwili?

vBulletin Enterprise Tłumacz (vBET) Personel

nie ma odpowiedzi-rozwiązany. Jeśli nie, proszę pisać tu i otworzę tego wątku ponownie.

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia

• Państwo nie może wysyłać nowe wątki
  • Państwo nie może odpowiedzi po
  • Państwo nie może załączników postu
  • Państwo nie może edytować swoich postów
  •