Ważne: Ta strona jest za pomocą plików cookie (cookies). Za pomocą tej strony internetowej bez wyłączania plików cookie w przeglądarce, oznacza to, że użytkownik zgadza się za to.
Kup Teraz! Funkcje Pliki do pobrania

Zarabiaj z nami!

Jeśli chcieliby Państwo rozpocząć zarabianie pieniędzy z vBET dołączyć do Program partnerski.
Wyniki 1 do 9 z 9

Wątek: vBET Problemy - Slow Queries / Apache wątki.

Junior Member

Default vBET Problemy - Slow Queries / Apache wątki.

Hi,

I zostały z wykorzystaniem vBET na jakiś czas teraz, i wszystko pracuje dobrze,

Jednak w ostatnim czasie ze względu na wzrost natężenia ruchu, vBET jest za pomocą 2 - 300 połączeń wychodzących,

Jest to przyczyną wielu Wolne Pytania do wykonania, jak również powoduje apache trafić maksymalną liczbę wątków.

Który jest aktualnie ustawiony na 256 (które powinny z łatwością obsługiwać coś jak 10 mln odsłon dziennie i mój ruch nie jest, że wysokie).

moja strona: cardshare.tv

Mam wystarczająco potężny serwer (dual core quad, 24gig ram itp.).

Obciążenia serwera jest bardzo niska, więc jej nie obciążenia kwestii związanych.

Im działa vBulletin 3.8.x

Mam również umożliwia pełną cache gości i zainstalowane innych przypadkach pamięci podręcznej, takie jak czas optymalizacji i memcache włączone.

-

Witam, Nawiązując do mojej poprzedniej wiadomości,

Właśnie zauważyłem że jest błąd w Narzędzia vBET - Cache Cleaner> w admincp.

Myślę, że jest to związane z skrypt albo nie wykrywa mam zmieniona admin / mod dyrektorów (np. na sztywno) lub są uprawnienia?

Warning: require_once ([path] / admincp / vbenterprisetranslator_cachecleaner.php) [function.include]: failed to open stream: Nie ma takiego pliku lub katalogu w [path] / Q96EHJY5xuVvtbN4m8fD/misc.php (1933): eval () " d code on line 9

Fatal error: require_once () [function.include]: Failed opening required '/ home / cardsh / public_html / forum / admincp / vbenterprisetranslator_cachecleaner.php' (include_path ='.:/ usr / lib / php: / usr / local / lib / php ') in / home/cardsh/public_html/forum/Q96EHJY5xuVvtbN4m8fD/misc.php (1933): eval ()' d code on line 9

Mam również wyłączone pełnej cache gościa, jak w tej chwili wydaje się robić bardziej twarde niż pożytku.

Junior Member

Update:

I udało się zoptymalizować witrynę i zainstalowane kilka rzeczy, które rectifyed rzeczy, więc rzeczy są uruchomione porządku.

Jednak wymienione błędzie informujący do zakodowanego błąd ścieżki nadal istnieje.

Także myślę, że być może powolne zapytania może mam nadzieję, że być zoptymalizowane w dalszej przyszłości.

Senior Member

Wystarczy wyłączyć vBET i reset serwera, należy vBET off na kilka dni i sprawdzić, czy forum jest szybsze.

vBulletin Enterprise Tłumacz (vBET) Personel

Mam listę wskazówek dla - należy sprawdzić, czy: http://www.vbenterprisetranslator.co...rformance.html

Co o tym drugim problemem? I nie można odtworzyć na moim forum testu tak, aby wyjaśnić, co należy zmienić (anme z folrum / folder itp.?)

Junior Member

Admincp i modcp nazwy folderu i pliku config.php

ok, więc będę testować dziś postaram się zrobić kilka wniosków. Dzięki

używasz admincp Förder pod inną nazwą, czy nie? Pan zmienić nazwę tego folderu w pliku config.php lub nazwę folderu za prawdziwe?
    Jeśli tak - spróbuj skopiować wszystkie pliki vBET z upload / admincp folderu do nowego folderu.

Junior Member

Tak admincp nazywa się coś takiego: HGUYFhghg78556FJF
    Ten został zaktualizowany w config.php

I również, czy wgrywać jakieś vBET plików w / admincp udał się do nazwy folderu admincp.

folderu admincp została zmieniona od czasu przed instalacją vBET.

więc spróbuj tego rozwiązania - http://www.vbenterprisetranslator.co....html#post6876
    teraz powinno działać

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia

• Państwo nie może wysyłać nowe wątki
  • Państwo nie może odpowiedzi po
  • Państwo nie może załączników postu
  • Państwo nie może edytować swoich postów
  •