Hi,
I zostały z wykorzystaniem vBET na jakiś czas teraz, i wszystko pracuje dobrze,
Jednak w ostatnim czasie ze względu na wzrost natężenia ruchu, vBET jest za pomocą 2 - 300 połączeń wychodzących,
Jest to przyczyną wielu Wolne Pytania do wykonania, jak również powoduje apache trafić maksymalną liczbę wątków.
Który jest aktualnie ustawiony na 256 (które powinny z łatwością obsługiwać coś jak 10 mln odsłon dziennie i mój ruch nie jest, że wysokie).
moja strona: cardshare.tv
Mam wystarczająco potężny serwer (dual core quad, 24gig ram itp.).
Obciążenia serwera jest bardzo niska, więc jej nie obciążenia kwestii związanych.
Im działa vBulletin 3.8.x
Mam również umożliwia pełną cache gości i zainstalowane innych przypadkach pamięci podręcznej, takie jak czas optymalizacji i memcache włączone.
-
Witam, Nawiązując do mojej poprzedniej wiadomości,
Właśnie zauważyłem że jest błąd w Narzędzia vBET - Cache Cleaner> w admincp.
Myślę, że jest to związane z skrypt albo nie wykrywa mam zmieniona admin / mod dyrektorów (np. na sztywno) lub są uprawnienia?
Warning: require_once ([path] / admincp / vbenterprisetranslator_cachecleaner.php) [function.include]: failed to open stream: Nie ma takiego pliku lub katalogu w [path] / Q96EHJY5xuVvtbN4m8fD/misc.php (1933): eval () " d code on line 9
Fatal error: require_once () [function.include]: Failed opening required '/ home / cardsh / public_html / forum / admincp / vbenterprisetranslator_cachecleaner.php' (include_path ='.:/ usr / lib / php: / usr / local / lib / php ') in / home/cardsh/public_html/forum/Q96EHJY5xuVvtbN4m8fD/misc.php (1933): eval ()' d code on line 9
Mam również wyłączone pełnej cache gościa, jak w tej chwili wydaje się robić bardziej twarde niż pożytku.