Jedna z przesłanek - jak widzę po kliknięciu na przycisk Rejestracja nie wnosi do formularza rejestracyjnego (url register.php?do=register), Ale tylko do ustawień poczty (register.php?do=vMail).
W tej chwili nie mam pojęcia czy to powoduje problem, ale możemy po prostu sprawdzić. Jeśli można proszę zmienić na chwilę konfiguracji, więc klikając przycisk rejestracji wygenerować cały formularz rejestracji. Także proszę mi powiedzieć jak skonfigurować vBulletin mieć zachowanie waszego forum - Będę go przetestować w naszych testach forum.
OK. Jestem wciąż szuka. Jedna podpowiedź - może jest jakiś problem z przekierowaniem (jeśli 301 przekierowania się zdarzy, to będzie utracone informacje o zgodę na warunki forum). Będę pisać robota w kilka minut, więc nie widzę coś takiego się dzieje. Bądź spokojny - znajdziemy rozwiązanie tego![]()
OK - I Know powodu. To, co myślę - masz przekierowania, bo w postaci URL pozostanie bez parametru język. Dlatego przekierowania dzieje. Zastanawiam się, dlaczego URL w postaci nie został zmieniony (powinno być) - Będę badać to teraz![]()
Czy używasz jakiś mod, który zmienia adresy w formie? Szukam w kodzie mod, kod html i nasze forum kod html. Powinno działać. Tak dla lepszego dochodzenia będę potrzebował dostępu do forum. Proszę PM mi dostępu do FTP (prawdopodobnie nie będę potrzebował Admin CP).
Jednym z ważnych pytanie - czy działa na vBET 3.x ...?
Wygląda na to, że masz wolne vBET 2.x, który właśnie wykonane tłumaczenia i nie obsługuje społeczności wielu języków. Jeśli chcesz, aby użytkownicy zapisali wiadomości w różnych językach i zapisali się na swoje forum z innych krajów, to musisz kupić licencję vBET 3.x. Przepraszam, że nie pytałem o to na początku, że to będzie bezpieczne, że będziemy mieli dużo czasu.![]()
Ostatnio edytowane przez vBET; 22-11-09 W 02:08.