Ważne: Ta strona jest za pomocą plików cookie (cookies). Za pomocą tej strony internetowej bez wyłączania plików cookie w przeglądarce, oznacza to, że użytkownik zgadza się za to.
Kup Teraz! Funkcje Pliki do pobrania

Zarabiaj z nami!

Jeśli chcieliby Państwo rozpocząć zarabianie pieniędzy z vBET dołączyć do Program partnerski.
Wyniki 1 do 10 z 13

Wątek: Pomóż mi

Widok hybrydowy

Poprzedni Post Previous Post   Next Post Następny Post
    Junior Member

Quote Napisał kamilkurczak View Post
    Możesz sprawdzić ustawienia forum. Wystarczy wejść na admincp-> Języki i Zwroty-> Menedżer-> Język Edytuj ustawienia-> Zestaw znaków HTML
    Jeśli nie UTF-8 - jest OK!

1) Byłem na forum i tłumaczenie dobre uczynki. Tłumaczenie w url z vBSEO działa GOOT (masz dobrą integrację teraz)

2) Tak, vBET działa na silniku google tłumacz

3) byłem na forum i tłumaczenie dobre uczynki. Gdzie jest problem? Wyjaśnić to proszę

1) problem jest i nie może podejmować różne albo UTF-8, czy nie, w moim HTML Zestaw znaków, to pokazać charakter ISO-8859-1 <<<Jest to UTF-8, czy nie. Proszę potwierdzić.

2) Tak, oznacza to, że vBET na naszym portalu działa prawidłowo?

3) Dlaczego flagi tłumacz vbulletin na naszym portalu pod tym adresem http://www.cutimalaysia.my/iklan/index.php nie pokazać?
    Ostatnio edytowane przez Cuti Malaysia; 06-12-10 W 20:42.

vBulletin Enterprise Tłumacz (vBET) Personel

1) ISO-8859-1 to nie w utf-8 i to jest OK
    2) tłumaczenie działa dobrze, ale gdy próbowałem tłumaczyć po wyświetlany przez mod (przez javascript) to nie działa. Tak więc, powinniśmy zintegrować nasze mod z mod.

Proszę się nowy wątek w dziale integracji i opisać ten mod (podać nazwę i url do tego mod. Jest bez mod czy nie?)

3) będzie to sprawdzić.

Junior Member

plase sprawdzić pm

Junior Member

Quote Napisał kamilkurczak
    tłumaczenie dobre uczynki, ale gdy próbowałem tłumaczyć po wyświetlany przez mod (przez javascript) to nie działa. Tak więc, powinniśmy zintegrować nasze mod z mod.

Proszę się nowy wątek w dziale integracji i opisać ten mod (podać nazwę i url do tego mod. Jest bez mod czy nie?)
    co masz na myśli następujące powyżej insturction. I nie undertand. Co masz na myśli o mod?
    Ostatnio edytowane przez mateuszr; 09-12-10 W 08:19. Powód: wykorzystania "cytatem" zamiast pogrubioną czcionką

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia

• Państwo nie może wysyłać nowe wątki
  • Państwo nie może odpowiedzi po
  • Państwo nie może załączników postu
  • Państwo nie może edytować swoich postów
  •