Ważne: Ta strona jest za pomocą plików cookie (cookies). Za pomocą tej strony internetowej bez wyłączania plików cookie w przeglądarce, oznacza to, że użytkownik zgadza się za to.
Kup Teraz! Funkcje Pliki do pobrania

Zarabiaj z nami!

Jeśli chcieliby Państwo rozpocząć zarabianie pieniędzy z vBET dołączyć do Program partnerski.
Wyniki 1 do 5 z 5

Wątek: $ Vbenterprisetranslatorflagsdropdown Położenie

Junior Member

Default $ Vbenterprisetranslatorflagsdropdown Położenie

Witam,

$ Vbenterprisetranslatorflagsdropdown działa tylko w pasku nawigacyjnym? Dlaczego nie mogę, że praca w stopce bar jako zamiennik do BB rodzimych droplist języka?

Maria

Zakazany

Cześć

Czy próbowałeś "Custom" opcji w Admin CP-> vBET-> Flagi i, zgodnie z opisem:
    W przypadku ustawienia niestandardowe, a następnie należy ustawić miejsce flagi ręcznie dodając $ vbenterprisetranslatorflagsdropdown do odpowiedniego miejsca w navbar szablonu.
    wprowadzone odpowiednie zmiany w pasku nawigacyjnym w szablonie Style Manager?
    Ostatnio edytowane przez mateuszr; 15-11-10 W 09:46.

Junior Member

Quote Napisał mateuszr View Post
    Cześć

Czy próbowałeś "Custom" opcji w Admin CP-> vBET-> Flagi i, zgodnie z opisem:

wprowadzone odpowiednie zmiany w pasku nawigacyjnym w szablonie Style Manager?
    Jak na moje pytania, mówi: "Jedyne miejsce, że mogę dodać to NavBar"? W pracach NavBar. Ja to wiem. Ale chcę, aby umieścić go w stopce bar, w którym vBullatin rzeczywiście posiada droplist do dostępnych języków. robi vBulletin ma go w pasku nawigacyjnym

Zakazany

Przepraszamy, nie należy go dokładnie przeczytać
    Hm .. Zresztą, tak naprawdę nie dostać .. I odwiedził forum i masz, że droplist w stopce bar i tłumaczenia wyglądają dobrze z 25 języków, które ustawiłeś

Zakazany

Brak odpowiedzi na jakiś czas, więc uważam, że wątek jest rozwiązany do teraz.

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia

• Państwo nie może wysyłać nowe wątki
  • Państwo nie może odpowiedzi po
  • Państwo nie może załączników postu
  • Państwo nie może edytować swoich postów
  •