Ważne: Ta strona jest za pomocą plików cookie (cookies). Za pomocą tej strony internetowej bez wyłączania plików cookie w przeglądarce, oznacza to, że użytkownik zgadza się za to.
Kup Teraz! Funkcje Pliki do pobrania

Zarabiaj z nami!

Jeśli chcieliby Państwo rozpocząć zarabianie pieniędzy z vBET dołączyć do Program partnerski.
Wyniki 1 do 6 z 6

Wątek: Nowy członek zespołu

Michał Podbielski (vBET pracowniczego) vBET's Avatar

Smile Nowy członek zespołu

Cześć

Chcę przedstawić Państwu nasz nowy członek zespołu Mateusz Remer (nazwa użytkownika mateuszr).

On dołączył do nas w obszarze obsługi klienta. Więc teraz będziemy w stanie udzielić Ci wsparcia jeszcze szybciej. Przygotowujemy się do zapewniam obsługi klienta 7 dni w tygodniu. Do tej pory często tak było, ale nie było zapewnione, a w niektóre weekendy pytania mogą czekać nieco dłużej na odpowiedź. Teraz chcemy, aby zapewnić go. Będziemy potrzebować trochę czasu przygotowania, ale mam nadzieję, że najpóźniej na początku nowego roku będzie to nasze standardowe zapewnienia obsługi klienta 7 dni w tygodniu - w każdym tygodniu

Członek

hej congrates i zapraszamy następnie do mateuszr

pozwala uczynić produkt i forum razem lepiej

Zakazany

Hello!

Michał wprowadził mnie wcześniej, w każdym razie chciałbym się przedstawić
    Cóż, oto jestem Nowy członek zespołu, który po krótkim czasie niezbędnym do zrozumienia wszystkich problemów vBET, będzie służyć Państwu jak najlepsze wsparcie możliwe i upewnić się, że nasz produkt sprawi, że Twoja firma będzie bardziej opłacalne i wydajne, a jednocześnie jest łatwy w użyciu, z wielkim potencjałem i dobre perspektywy dla przyszłego rozwoju!

Junior Member

Witamy możesz pomóc i właśnie kupił brandfree wersji i nie wiem jak usunąć łącze bez ponownej instalacji. Proszę pm do mnie z instrukcjami.

vBulletin Enterprise Tłumacz (vBET) Personel

Quote Napisał webmastersite View Post
    Witamy możesz pomóc i właśnie kupił brandfree wersji i nie wiem jak usunąć łącze bez ponownej instalacji. Proszę pm do mnie z instrukcjami.
    Już jest zrobione.
    Witaj mateuszr.

Junior Member

dzięki kamil mi pomógł.

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia

• Państwo nie może wysyłać nowe wątki
  • Państwo nie może odpowiedzi po
  • Państwo nie może załączników postu
  • Państwo nie może edytować swoich postów
  •