Ważne: Ta strona jest za pomocą plików cookie (cookies). Za pomocą tej strony internetowej bez wyłączania plików cookie w przeglądarce, oznacza to, że użytkownik zgadza się za to.
Kup Teraz! Funkcje Pliki do pobrania

Zarabiaj z nami!

Jeśli chcieliby Państwo rozpocząć zarabianie pieniędzy z vBET dołączyć do Program partnerski.
Strona 1 z 2 12 OstatniLast
Wyniki 1 do 10 z 17

Wątek: Białe strony na login i posty w ruchu.

Senior Member

Default Białe strony na login i posty w ruchu.

OK, po prostu miałem Co-Admin czyść całą pamięć podręczną i pliki cookie, i to sprawdzić. Po zalogowaniu się, dostał białej strony. Gdyby do odświeżenia.

Gdy chce przenieść wszystkie posty lub wątki, po prośbą o hasło i naciskając klawisz ENTER, dostaje białej strony.

vBulletin Enterprise Tłumacz (vBET) Personel

Witam,
    Byłem na forum i zalogowany, ale nie miałem białe strony (w przeglądarce Opera i Firefox), możesz to wyjaśnić?

Senior Member

To także nie dzieje się ze mną. Wydaje się, że tylko się z moimi Moderatorzy. Ale kiedy vBET został odinstalowany tak się nie stało.

hmm może być twój Moderatorzy powinni usunąć pliki cookie?

Senior Member

LOL, to jest pierwsza rzecz, którą zawsze mieć je zrobić. To i wyczyszczeniu pamięci podręcznej. Nie jest to, że Kamil. Musi mieć coś wspólnego z zalogowaniem Ponieważ wydaje się na coś, co wymaga zalogowania się jak ruchome stanowiska. Pierwszy post musisz się zalogować ponownie, aby sprawdzić. Tam się biała strona. Następnie po tym, przenosząc wiadomości ponownie, a nie konieczności ponownego logowania się biała strona się nie dzieje.

Więc to musi być coś z zalogowaniem

ok Taurus, wyczyszczone, pliki cookie, ale co z Ciebie moderatorzy? Czy oni usunąć wszystkie cookies?

Senior Member

Cytuję:

LOL, to jest pierwsza rzecz, którą zawsze mieć je zrobić. To i wyczyszczeniu pamięci podręcznej.
    Tak zrobili.

hmm Przykro nam Taurus ale jest to bardzo trudne, aby to naprawić przez mnie, ponieważ nie mogę odtworzyć ten problem (nie mozesz to robią), więc należy sprawdzić, kiedy vBET jest wyłączone. wyłącz vBET teraz.
    EDITED:
    Poproszę o tym Michał, może być on może go odtworzyć.
    Ostatnio edytowane przez kamilkurczak; 02-11-10 W 15:02.

Senior Member

Daj mi chwilę proszę Kamil. Próbuję coś z tymi Moderatorzy. Będę sprawozdania w kilka minut.

Senior Member

Przykro nam Kamil. I mieć problemów na jakiś czas teraz. Będę sprawozdania na ten temat później ponownie. Dzięki za pomoc do tej pory.

Strona 1 z 2 12 OstatniLast

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia

• Państwo nie może wysyłać nowe wątki
  • Państwo nie może odpowiedzi po
  • Państwo nie może załączników postu
  • Państwo nie może edytować swoich postów
  •