Wizualnym sugestia (może być opcja w admincp do wyboru)
Takich jak:
1 - Regularne stronie rejestracji.
2 - Visual z strony rejestracji flagi.
Trochę jak zawarte obraz (z lepszej integracji, oczywiście). Spójrz na plik zip dla lepszego obrazu![]()
Wizualnym sugestia (może być opcja w admincp do wyboru)
Takich jak:
1 - Regularne stronie rejestracji.
2 - Visual z strony rejestracji flagi.
Trochę jak zawarte obraz (z lepszej integracji, oczywiście). Spójrz na plik zip dla lepszego obrazu![]()
Ostatnio edytowane przez vBET; 17-11-09 W 13:14. Powód: Zakończ lang BBCode
Myślę, że t jest wykonalne - Flagi będzie miał opcję i będzie działać ładnie. Dzięki za wniosek - jest akceptant i dodaje w liście rzeczy do zrobienia
Jak rozumiem, jest to najlepsze dla strony rejestracji - bo to jest bardziej widoczne, ale w User CP nie ma już potrzeby podjęcia tak dużo miejsca. Tak abyśmy mogli go konfigurować do rejestracji i CP użytkownika pozostanie jak jest - to jest OK?![]()
Cieszę się, że ci się podoba moja sugestia.
I nie mówić o usercp w moim wniosku. I tylko pytanie na stronie rejestracyjnej.Mówiłem o adminCP, nie userCP. Chciałem tylko dać opcja dla administratorów wybrać, aby pokazać zwykły sposób lub sposób widoczny (z flagami) dla ich użytkownika strony rejestracji ...
Masz rację, to będzie o wiele bardziej widoczne.Czy to zamierzam być realizowane w następnej wersji? 3.1.3? Widzę, że jesteś już uruchomiony 3.1.3 tutaj, ale nie jest to proponowane w obszarze pobierania jeszcze.
Sporządzono - zostaną włączone do 3.1.3
Nie używam tutaj na pełnym 3.1.3. Mamy jeszcze kilka rzeczy do zrobienia otwarty do 3.1.3, ale są już testy zmian na żywo forum. Mniejsze zmiany są testowane na forum test.
Ostatnio edytowane przez vBET; 19-11-09 W 20:02.
3.1.3 Release i sprawia, że inne liście rzeczy do zrobienia na 3.1.4! lol. Jestem po prostu żartował.Dziękujemy za wsparcie i zaakceptować pomysły od klientów jak ty. To bardzo cenne.
![]()
Klienci, co daje realną wartość produktu![]()