Ważne: Ta strona jest za pomocą plików cookie (cookies). Za pomocą tej strony internetowej bez wyłączania plików cookie w przeglądarce, oznacza to, że użytkownik zgadza się za to.
Kup Teraz! Funkcje Pliki do pobrania

Zarabiaj z nami!

Jeśli chcieliby Państwo rozpocząć zarabianie pieniędzy z vBET dołączyć do Program partnerski.
Strona 1 z 2 12 OstatniLast
Wyniki 1 do 10 z 11

Wątek: Zmiana języka w usercp ale zachowuje link w url po

Członek

Question Zmiana języka w usercp ale zachowuje link w url po

Przy zmianie języka forum w usercp na inny język, powiedzmy ten przykład:

Teraz: angielski
    Zmiana na francuski
    Zmiana z powrotem na angielski

Po zapisaniu, URL przeglądarki utrzymuje dodanie starego lang = fr na końcu lub na dowolny adres URL (lub w tym przypadku, tutaj na forum, utrzymuje w ten sposób: http://www.vbenterprisetranslator.co.../fr/usercp.php

Czy to błąd?

BTW dlaczego jest różne tutaj? Tu mamy forum / fr i na moim forum mamy lang = fr na końcu adresu URL?

Michał Podbielski (vBET pracowniczego) vBET's Avatar

Quote Napisał Cybershaolin View Post
    Przy zmianie języka forum w usercp na inny język, powiedzmy ten przykład:

Teraz: angielski
    Zmiana na francuski
    Zmiana z powrotem na angielski

Po zapisaniu, URL przeglądarki utrzymuje dodanie starego lang = fr na końcu lub na dowolny adres URL (lub w tym przypadku, tutaj na forum, utrzymuje w ten sposób: http://www.vbenterprisetranslator.co.../fr/usercp.php

Czy to błąd?

BTW dlaczego jest różne tutaj? Tu mamy forum / fr i na moim forum mamy lang = fr na końcu adresu URL?
    Ja sprawdzić, czy jest to tylko niektóre z ciasteczek - dzięki za powiadomienia.

O postaci URL - przejdź do Admin CP -> vBET -> Main i zobacz co masz ustawione dla Tłumaczenie linki typu

Poprawione - zostaną włączone do 3.1.3

Członek

Cóż, wciąż napotykają ten problem za pomocą 3.2.2. Więc prbably mieć to otworzyć zamiast zamknięty ...

Quote Napisał Cybershaolin View Post
    Cóż, wciąż napotykają ten problem za pomocą 3.2.2. Więc prbably mieć to otworzyć zamiast zamknięty ...
    Przepraszam, że został rozwiązany i przetestowany w 3.1.3, być może skorygować coś podobnego.

Proszę mi powiedzieć, nie widzisz tego błędu na naszym serwerze. Jeśli nie proszę mnie PM adres URL forum.
    Ostatnio edytowane przez vBET; 28-11-09 W 21:39.

Członek

Nie wydaje się być OK, ale tutaj użyć vbSEO linki katalogi tutaj tak naprawdę nie mogę porównać, ponieważ po mojej stronie, używam "language = pl" wzór.

I to jest bardzo przydatne informacje dla nas. Będziemy go przetestować tej konfiguracji nie ma na naszym serwerze testów.

Zaleca się także - aby zmienić swój wzór odpowiedni dla SEO konsensusu. Prosimy pamiętać, że nie trzeba używać vBSEO - vBET popiera go nawet do surowego vBulletin linki (i w 3.3.0 będzie wspierać to również linki tłumaczenie dla WOLNY SEO mod - Zoints SEO).
    Ostatnio edytowane przez vBET; 29-11-09 W 16:08.

Członek

Nie używam vBSEO i moje ustawienia to odzwierciedlać. Dzięki za poświęcenie czasu, aby spojrzeć na to.

Oczywiście. Po raz kolejny można mieć ładne linki tłumaczeniowe SEO (np. /en/) bez vBSEO, sprawiliśmy, że można skonfigurować, aby pozwolić Ci podjąć decyzję

Członek

Nie potrzebuję tego. Dlatego nie korzystam z niego, a konfiguracja VBet odzwierciedla to. Dlatego też zgłosiłem rzeczywisty problem z " language = en " w tym konkretnym wątku.

Strona 1 z 2 12 OstatniLast

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia

• Państwo nie może wysyłać nowe wątki
  • Państwo nie może odpowiedzi po
  • Państwo nie może załączników postu
  • Państwo nie może edytować swoich postów
  •