Ważne: Ta strona jest za pomocą plików cookie (cookies). Za pomocą tej strony internetowej bez wyłączania plików cookie w przeglądarce, oznacza to, że użytkownik zgadza się za to.
Kup Teraz! Funkcje Pliki do pobrania

Zarabiaj z nami!

Jeśli chcieliby Państwo rozpocząć zarabianie pieniędzy z vBET dołączyć do Program partnerski.
Strona 2 z 3 FirstPierwszy 123 OstatniLast
Wyniki 11 do 20 z 21

Wątek: ostrzeżenie od google

Senior Member

bhanuprasad1981,
    Wyślij mi MSN kontakt w PM.

Po Email Google I wyłączony vBET na kilka dni i przetłumaczone linki (duplikat 52x) zaczęły spadać w dół i Google Crawlers powoli zaczęła się wycofać Ale moje ruchu i przychodów Adsence Google zaczęła szybko się zmniejszać. Więc staram mały eksperyment teraz, włączyłem vBET z wszystkich języków włączone, ale tylko 4 języków są buforowane i za kilka dni dam wam wyniki.

kamilkurczak,
    Jest to poważny problem, który trzeba traktować jako coś się zmieniło Googles Crawling Strategii, Od początku roku wszystkie przetłumaczone wątki (52x) są uważane za duplicate wątki okresie. To jest na mnie, bo mam średnie forum rozmiar 400,000 Posty x 52 = pewną śmierć!
    Zaczynam tracić Adsense dochodów i to co mnie wkurza!

Masz PM, PS: Usunąłem vBET cache po Ostrzeżenie.

vBulletin Enterprise Tłumacz (vBET) Personel

ok mam swoje PM. Będzie to sprawdzić i czekam na wyniki testu. Dzięki
    Ostatnio edytowane przez kamilkurczak; 13-01-11 W 14:40.

Senior Member

Quote Napisał kamilkurczak View Post
    ok mam swoje PM. Będzie to sprawdzić i czekam na wyniki testu. Dzięki
    Ja przetestować swoje ustawienia w ciągu najbliższych kilku dni ale co można powiedzieć o tym, co się dzieje z Google? Co oni się zmieniło? Co to jest vBET zamiar zrobić? Ten problem z pewnością hit wszystkie średnie | duże forum prędzej czy później.

Pozdrawiam

vBulletin Enterprise Tłumacz (vBET) Personel

Proszę grzywa nowy wątek z tym problemem - chcielibyśmy likt zebrać wszystkie kwestie w wątki. Możesz wkleić tam zawartość swojej PM z linkami? Chciałbym pokazać nasze innego pracownika, można?
    Ostatnio edytowane przez kamilkurczak; 14-01-11 W 14:28.

Senior Member

Dlaczego warto się nowy wątek, czy problem jest dokładnie taki sam? Wysłałem ci e-mail z linkami w PM w miarę potrzeby, Nie chcę do publicznej zastrzeżone e-mail Google z powodu lokalnych przepisów dotyczących ochrony prywatności i ponieważ jest to sprzeczne z Googles TOS. Masz wszystkie potrzebne informacje, więc daj mi odpowiedź.

Pozdrawiam

Michał Podbielski (vBET pracowniczego) vBET's Avatar

Quote Napisał mario06 View Post
    Dlaczego warto się nowy wątek, czy problem jest dokładnie taki sam? Wysłałem ci e-mail z linkami w PM w miarę potrzeby, Nie chcę do publicznej zastrzeżone e-mail Google z powodu lokalnych przepisów dotyczących ochrony prywatności i ponieważ jest to sprzeczne z Googles TOS. Masz wszystkie potrzebne informacje, więc daj mi odpowiedź.

Pozdrawiam
    Ponieważ:
    1. Masz inne przykłady adresów URL z Google
    2. Dlatego w Twoim przypadku może być inna, że tutaj
    3. Rozwiązanie tego problemu nie można rozwiązać po jednym
    4. W tej chwili nie jestem pewien, kto ma problem - czy stan ten jest ponownie "Aby wyjaśnić", ponieważ wróciła na forum autora wątku, lub ze względu na swoje notatki.
    5. Jak rozumiem w tej chwili bhanuprasad1981 kto jest autorem tego wątku nie ma już tego problemu - tak ten temat jest zamknięty.
    6. Nasi pracownicy nie wiadomo, kto pomóc w tej chwili bez czytania całego wątku. Nie możemy dopuścić do tego - w przeciwnym razie będziemy mieli sytuacje, gdy trzeba przeczytać setki postów do realizacji którzy wciąż potrzebuje naszej pomocy

Proszę po prostu otworzyć nowy wątek, aby uprościć - gdy myśli są proste te będą szybciej
    Ostatnio edytowane przez vBET; 14-01-11 W 19:10.

Quote Napisał bhanuprasad1981 View Post
    masz rację, i ignorować faktu, że e-mail, wynik był 75% utraty ruchu wraz ze spadkiem pozycji strony, i nie został całkowicie usunięty vBET dwa miesiące, ale nadal ruch jest nadal zbyt niska w porównaniu do ruchu stron przed zainstalowaniem vBET
    Hello. Proszę powiedzieć, co jest stanem faktycznym na forum. Jestem trochę stracił, bo Kamil mogą obsłużyć 2 problemy w jednym wątku. Widziałem masz odpowiedź i jeden z możliwych powodów - źle integracji. Poradziłeś sobie ten potwierdził, że teraz jest OK integracji i zatrzymać odpowiedzi na 2 miesiące - nasi pracownicy Zakłada się, że problem został rozwiązany na forum. Więc co się stało?

Senior Member

Quote Napisał vBET View Post
    Ponieważ:
    1. Masz inne przykłady adresów URL z Google
    2. Dlatego w Twoim przypadku może być inna, że tutaj
    3. Rozwiązanie tego problemu nie można rozwiązać po jednym
    4. W tej chwili nie jestem pewien, kto ma problem - czy stan ten jest ponownie "Aby wyjaśnić", ponieważ wróciła na forum autora wątku, lub ze względu na swoje notatki.
    5. Jak rozumiem w tej chwili bhanuprasad1981 kto jest autorem tego wątku nie ma już tego problemu - tak ten temat jest zamknięty.
    6. Nasi pracownicy nie wiadomo, kto pomóc w tej chwili bez czytania całego wątku. Nie możemy dopuścić do tego - w przeciwnym razie będziemy mieli sytuacje, gdy trzeba przeczytać setki postów do realizacji którzy wciąż potrzebuje naszej pomocy

Proszę po prostu otworzyć nowy wątek, aby uprościć - gdy myśli są proste te będą szybciej
    1. Masz Email Google. kamilkurczak ma e-mail Google. Nie możesz pisać e-mail Google publicznie z powodu mojego lokalnego U. prywatności Kraj i ponieważ jest przeciwko TOS Google, który po mnie ZAKAZANE NATYCHMIAST przez Google Adsense.

2. Daj mi powód, | poprawkę mój problem, ponieważ wszyscy macie materiału.

3. E-mail ostrzeżenie, że oboje otrzymali są takie same.

4. Mam taki sam problem jak ubogich bhanuprasad1981, Teraz jest za późno, ale nie dla mnie, szybkiej odpowiedzi jest wymagane inaczej pójdę za jego pewną śmierć.

5. Tak jak mówiłem w punkcie 1. Ty i kamilkurczak wszystkie niezbędne informacje, aby nie biegać po buszu i dał mi solidne przydatne odpowiedzi | naprawić i nie martw się podnosić liczy wątku.

bhanuprasad1981 Odpowiedział kilka dni temu (kilka wątków wyżej kopalni) i potwierdził to, co powiedziałem, a także stwierdził, że został okaleczony, jego cytat jest pod spodem, nie wiem, gdzie czytamy, że jego problem został rozwiązany??
    bhanuprasad1981,
    masz rację, i ignorować faktu, że e-mail, wynik był 75% utraty ruchu wraz ze spadkiem pozycji strony, i nie został całkowicie usunięty vBET dwa miesiące, ale nadal ruch jest nadal zbyt niska w porównaniu do ruchu stron przed zainstalowaniem vBET
    Więc należy przypuszczać, że jego problem nie został rozwiązany przez vBET, ponieważ on odinstalowany vBET wszystko razem. Zanim skończy się jak go chcę odpowiedzi szybko bez Tanie rozmowy, ponieważ Jestem utraty pieniędzy a to stać się problemem.
    Ostatnio edytowane przez mario06; 15-01-11 W 07:49.

Więc proszę, wystarczy utworzyć nowy wątek w rozwiązaniu problemu. Możesz napisać tam, że zawartość jest w PM, ale potrzebujemy nowych zaznaczone otwarty dla nowej emisji, aby móc nią zarządzać. Proszę otworzyć nowy wątek do problemu, jeśli chcesz na nasze wsparcie. Ta sprawa jest dla bhanuprasad1981 i jest rozwiązany, ponieważ nie cierpi już problem.

Brak nowych thread = żadnym wypadku nie dla naszych pracowników. Proszę - nie jest to kwestia do dyskusji. Zaczniemy prace nad kwestią, kiedy nowy wątek dla niego przybywa i będzie można nim zarządzać odpowiednio. Jesteśmy tu aby Ci pomóc Oferujemy Państwu bezpłatną pomoc. Mamy prosty proces, który pozwala na zarządzanie klientów zagadnień w dobry sposób. Odmawiając, aby rozpocząć proces (pisanie nowego wątku) można odmówić na nasze wsparcie.

Chętnie pomożemy - po prostu utwórz nowy wątek z opisem problemu - można napisać, że nie łączy się wysłać PM, można umieścić tam link do tego tematu. Wciąż musimy się dać nam zaznaczyć, rozpoczynając nowy wątek na błędy raporty lub sekcji rozwiązywania problemów. Tak szybko, jak to zrobić zaczniemy nad tym pracować. Nasza baza klientów jest coraz większe i dobre, proste i zastosowanego procesu pozwoli nam pomóc naszym klientom w najlepszy sposób i pozwalają zarządzać odpowiednio ich sprawy.

Strona 2 z 3 FirstPierwszy 123 OstatniLast

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia

• Państwo nie może wysyłać nowe wątki
  • Państwo nie może odpowiedzi po
  • Państwo nie może załączników postu
  • Państwo nie może edytować swoich postów
  •