Ważne: Ta strona jest za pomocą plików cookie (cookies). Za pomocą tej strony internetowej bez wyłączania plików cookie w przeglądarce, oznacza to, że użytkownik zgadza się za to.
Kup Teraz! Funkcje Pliki do pobrania

Zarabiaj z nami!

Jeśli chcieliby Państwo rozpocząć zarabianie pieniędzy z vBET dołączyć do Program partnerski.
Wyniki 1 do 7 z 7

Wątek: Wystarczy potwierdzający procedurę aktualizacji

Junior Member

Default Wystarczy potwierdzający procedurę aktualizacji

Muszę tylko wyjaśnić procedury aktualizacji na vBET

Im obecnie prowadzenie VB3.8.1 z vbseo 3.5.2 i vBET 2.3.10
    I będzie uaktualnienie do vBET 336 (z dokładnością do kropki tu i tam)

Zgodnie z instrukcjami

Zabij reguły przepisywania htaccess
    Odinstaluj 02.03.10

Aktualizacja plików vbseo z redakcją nich (będzie na forum nadal funkcjonować, podczas gdy tak się dzieje)
    Prześlij wszystkie pliki vBET
    Produkt Import i zmiany wymagane

Czy nadal potrzebujemy google klucz api?

Na każdym etapie w powyższej aktualizacji będzie forum przestaje działać, aż zmiany zostaną wprowadzone lub będzie działać przez całą drogę procesu uaktualniania

Która wersja htacess reguły przepisywania, używamy z VBSEO?

Jednym inne pytanie. Jeżeli ustawić użytkownika nawet jako domyślny język hiszpański
    Czy mogę wziąć kanały RSS z lokalnych gazet, po ich przez tego użytkownika i posty pojawiają się w język domyślny na forum, angielski

Przepraszam za ból z powyższym, po prostu trzeba mieć wszystko jasne, w mojej głowie, plus Im cierpienia z grypą człowieka, który dont pomóc funkcjonowania mózgu w pełni

Michał Podbielski (vBET pracowniczego) vBET's Avatar

Najpierw odinstaluj całkowicie bezpłatnej wersji (w tym usunięcia. Reguł htaccess). Następnie należy zainstalować płatnej. , A następnie zintegrować z vBSEO. Tak więc integracja vBSEO ustawić na końcu.

Google API klucz nigdy nie było obowiązkowe, ale Google docenić, kiedy go używać. Więc porady z niego korzystać. Należy pamiętać, że po odinstalowaniu wersji darmowej wszystkich konfiguracji już nie będzie. Tak więc można skopiować pase-klucz Google API do pewnego pliku tymczasowego.

Forum powinno działać przez cały czas. Oczywiście tłumaczone linki nie działają w międzyczasie między odinstalowanie starej wersji i pełnej instalacji i integracji nowego. Jeszcze zwykłych stron będzie dobrze

Zasady płatnej wersji znajdziesz w pakiecie vBET. Również w opisie parametrów przełączania połączyć SEO znajdziesz link do tych zasad (trzeba zmienić, jeśli forum wykorzystuje podkatalogu, więc proszę tylko ugór z instrukcjami zawartymi tam).

W tej chwili vBET umożliwia tłumaczenie tylko wychodzących kanałów RSS. Mamy już film do wsparcia również tłumaczenie przychodzących kanałów RSS i jak pamiętam to jest akceptowane (nadal nie ma daty premiery zaplanowano na ten jeden).

Mam nadzieję, że grypa zniknie szybko Wystarczy zapytać, kiedy chcesz. Wszystko jest dobrze opisane i odpowiemy na pytania, gdy ci przyszli. Tak więc można skorzystać z naszej darmowe wsparcie, lub nawet tylko celu serwis instalacji za 30 USD i pozostawić zadanie do nas

Junior Member

Cheers w tym Michael.
    Jak to czytać było zrobić kod VBSEO zmiany pierwszej lub nic nie będzie działać, w tym admincp
    Następnie przesyłania i instalacji vBET
    Więc jego przypadku instalacji vBET, a następnie zmiany vbseo przed wykonaniem jakichkolwiek włączenie bitów

Dzięki za pomoc i oddanie mi prosto w tej

To była stara procedura-najpierw zmiany vBSEO, a następnie instalacji vBET. Znaleźliśmy sposób, aby go zmienić, ponieważ zbyt wielu klientów nie czytało instrukcji instalacji Rzeczywiste nich jest bezpieczniejszy

Junior Member

Przesłane wszystkie pliki, wykonane vbseo zmian itp.
    Kiedy umożliwić produkt, mam nie pokazać tekst na forum w ogóle
    W Admin CP, próby zapisania zmian, wpisz numer seryjny produktu itp. i nic nie oszczędza.
    Kliknięciu na zapisz i wygaszenie ekranu

Musiałem wyłączyć produkt w chwili obecnej

Junior Member

Stwierdzono, że musiałem wyłączyć produkt, zapisać zmiany. Ustaw etc językach
    Następnie ponownie włączyć produktów, aby uzyskać wszystko działa
    Wszystko wydaje się działać dobrze teraz jednak

To dlatego, że najprawdopodobniej korzystałeś z administracyjnego CP pod przetłumaczonym linkiem-proszę zauważyć, że vBET nie dba o tłumaczenia Admin CP lub Moderator CP-to nie ma sensu, od adminów, moderatorzy muszą znać oryginalny język forum mimo wszystko Więc jeśli będziesz próbować tłumaczyć te można mieć nieoczekiwane zachowanie.

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia

• Państwo nie może wysyłać nowe wątki
  • Państwo nie może odpowiedzi po
  • Państwo nie może załączników postu
  • Państwo nie może edytować swoich postów
  •