Ważne: Ta strona jest za pomocą plików cookie (cookies). Za pomocą tej strony internetowej bez wyłączania plików cookie w przeglądarce, oznacza to, że użytkownik zgadza się za to.
Kup Teraz! Funkcje Pliki do pobrania

Zarabiaj z nami!

Jeśli chcieliby Państwo rozpocząć zarabianie pieniędzy z vBET dołączyć do Program partnerski.
Strona 1 z 2 12 OstatniLast
Wyniki 1 do 10 z 14

Wątek: Użytkownicy księgowania w różnych językach

Senior Member

Default Użytkownicy księgowania w różnych językach

Witam może mi pan powiedzieć, czy posty użytkownika powiedzieć Holenderski po zapoznaniu się z forum w języku niderlandzkim, gdy widzę postu będzie w języku angielskim?

Również jak wiele użytkowania bazy danych lub tabel bazy danych są dostępne?

Czy istnieje dodatkowe obciążenie na serwerze?

Czy SEO bezpieczne?

Czy wszystkie tłumaczenia są automatyczne, tj. wszystkie hiszpanski zawsze zobaczyć w hiszpanski wszystkie rosyjski zawsze będzie zobaczyć w rosyjski ********** itp?

Pozdrawiam,
    Simon

Michał Podbielski (vBET pracowniczego) vBET's Avatar

Hi, vBET rozpoznaje język komunikatów (konfigurowalne). Jeśli więc użytkownik wpisze hie wiadomość w dowolnym z obsługiwanych języków, a następnie vBET rozpozna jego języka (za pomocą Google), a następnie automatycznie nieprzezroczysty go w odpowiednie bbcodes.

vBET tworzy nowe tabele pamięci podręcznej, ale nie wprowadzono żadnych zmian w rodzimych tabel vBulletin.

Oczywiście nie będzie dodatkowe obciążenie - nie jest tłumaczone magicznie Jeszcze dodatkowe obciążenie będzie tylko dla przetłumaczonych stron-dla zwykłych stron vBET tylko reklamy flagi.

Jest bezpieczny SEO. vBET obsługuje tłumaczenia adresów URL. Tak więc jeśli masz vB3 i vBSEO, lub vB4 (z vBSEO lub przy użyciu vB4 przyjazne adresy URL), to Twoje adresy URL będą tłumaczone

Całe tłumaczenie automatyczne

Senior Member

Text automatically translated from: Spanish to: Polish
    Translated text
    Test:
    Nazywam się Simon, nie jestem głupi
    Original text

Senior Member

Myślę, że to im pytanie to może być uruchamiane bez flagi na górze lub wyboru języka rozwijanej?
    Chcę odwiedzających na mojej stronie, aby automatycznie znaleźć w witrynie w ich języku (zakładając, że ich przeglądarek do ich kraju standard) bez konieczności klikania przycisku lub coś tak nie chcę mieć flagi lub rozwijanej ale w post Jest to przydatne, i również niestandardowy kod bb thats przetwarzany przez osobny plik php przy użyciu regex będzie to problem?

Senior Member

Text automatically translated from: Spanish to: Polish
    Translated text
    Test 2:
    Nazywam się Simon, nie jestem głupi! edit do podwójnego testu językowego
    Original text
    Podobało mi się ten test
    Ostatnio edytowane przez Simon Lloyd; 01-10-10 W 14:30.

Senior Member

Choć i tak jak mod (oraz testów ive done) Obawiam się, że czas reakcji wsparcie jest bardzo słaba, i pisał wczoraj o 14:14 (GMT) i nadal nie ma odpowiedzi 19 godzin później!

Nie daje mi pewność zakupu.

Senior Member

Chodźcie chłopaki 30hrs teraz od odpowiedzi, czy chcesz sprzedać te rzeczy, czy nie?

Senior Member

Quote Napisał Simon Lloyd View Post
    Myślę, że to im pytanie to może być uruchamiane bez flagi na górze lub wyboru języka rozwijanej?
    Chcę odwiedzających na mojej stronie, aby automatycznie znaleźć w witrynie w ich języku (zakładając, że ich przeglądarek do ich kraju standard) bez konieczności klikania przycisku lub coś tak nie chcę mieć flagi lub rozwijanej ale w post Jest to przydatne, i również niestandardowy kod bb thats przetwarzany przez osobny plik php przy użyciu regex będzie to problem?
    Ostatni raz z pytaniem, to i przyzwyczajenie przeszkadza kupić ten, ale zainstalować prosta wersja google jquery deweloperów po prostu tłumaczyć strony!

Proszę odpowiedzieć na moje querie oraz następujących jeśli to możliwe:

Mam vbseo i mapa strony vbseo jest coś extra należy zrobić po zakupie ten mod (zważywszy, że i dostaję odpowiedź tutaj), aby upewnić się, że wszystko działa?

Hello. Należy pamiętać, że nasze usługi nie jest 24 / 7. W dni robocze jesteśmy na co dzień. W weekendy zazwyczaj zbyt, wciąż może być nie tak często. Również mamy klientów z całego świata, więc czasami czas reakcji ma wpływ na różnicę czasu (zazwyczaj śpimy w nocy ).

Przepraszamy za tak późno odpowiedzi. Należy pamiętać, że Kamil (gość naszego personelu) Właśnie wróciłem z wakacji, więc od poniedziałku wrócimy do lepszy czas odpowiedzi

Również w tym przypadku - właśnie dotarł do Ciebie pytanie, bo fallowed przez testową wiadomość. Gdy tu przyjechałem widziałem tylko test i nie umieścić uwagę na wiadomość, zanim (zarówno został wysłany minutę po minucie). Sorry - to był mój błąd. Nawet teraz jestem zdezorientowany, o co chodzi i miał wrócić do początku tej rozmowy, aby dowiedzieć się dlaczego piszesz o około 30 godzin, gdy byłem tu wczoraj i nie było nic do mnie skierował. Teraz wiem, że nie było nic, co zauważyłem - I miss wiadomości w błąd przez odłogowania wiadomości testowej. Jeszcze raz proszę przyjąć moje przeprosiny.

Odpowiadając na pytanie można całkowicie wyłączyć flagi i ustawić opcję, aby automatycznie przekierowywać użytkowników do ich języków w oparciu o ich ustawienia przeglądarki (vBET korzysta z nagłówków wysyłanych przez przeglądarkę do tego). Jeszcze w tym nie zaleca się:
    1. Domyślnie Google nie będzie wyświetlany dodatkowych stron. To będzie, jeśli dodać te do witryny. Jeśli nie zrobi tego, to te strony nie będą indeksowane, więc nie dostaniesz dodatkowy ruch z nowego miejsca - ludzie po prostu nie dowie się o tym
    2. Użytkownicy mogą pochodzić z nie swoich komputerach. Np. jeśli ktoś jest z Polska, ale udać się do forum z niektórych kafejce internetowej w Anglii, to przeglądarka powie vBET, że język powinien być angielski. Przez wyłączenie flagi nie da szansę użytkownika, aby zmienić język.

Niestandardowe bbcodes nie powinno być problemu, jeśli są naprawdę bbcodes. Mieliśmy już problem z jednym mod który za pomocą własnych "bbcodes", ale problem był, bo naprawdę nie używać bbcode - tylko tekst których przetwarzane siebie. Należy pamiętać, że bbcode to nie tylko tekst [] analizowany przez wyrażenie regularne. BBCode jest specjalnym znakiem, który jest zarejestrowany w silniku vBulletin i jest przetwarzany przez silnik vBulletin (musisz wtyczki do odpowiednich haczyków). Jeśli nie używasz go w ten sposób, to naprawdę nie ma bbcode, tylko specjalny znak rozpoznawany przez kod. W takim przypadku możesz mieć problem. Ponieważ w takim przypadku nie jest bbcode, więc nie będą przetwarzane przez vBulletin i kiedy lang bbcode zostanie przetworzony, będzie się tekst do przetłumaczenia z specjalnymi znakami, których nie są bbcodes nawet jeśli są wewnątrz [] (bo vBulletin nie rozpoznał go tak po prostu zostawić go) - tak, ten tekst zostanie wysłany do przetłumaczenia i Google może złamać znaków specjalnych (np. przez umieszczenie przestrzeni przed zamknięciem]).
    Ostatnio edytowane przez vBET; 02-10-10 W 22:47.

Quote Napisał Simon Lloyd View Post
    Ostatni raz z pytaniem, to i przyzwyczajenie przeszkadza kupić ten, ale zainstalować prosta wersja google jquery deweloperów po prostu tłumaczyć strony!

Proszę odpowiedzieć na moje querie oraz następujących jeśli to możliwe:

Mam vbseo i mapa strony vbseo jest coś extra należy zrobić po zakupie ten mod (zważywszy, że i dostaję odpowiedź tutaj), aby upewnić się, że wszystko działa?
    Ja tylko odpowiadając na pytanie, kiedy pisał ten

O vBSEO-tak trzeba się zintegrować. Jest on dobrze opisany w pliku readme. Ta integracja jest wymagana, aby możliwe było przetłumaczenie adresów URL.
    Można również zintegrować z Sitemap Generator, do adresy URL do stron tłumaczenia zawarte w mapie witryny. Nie jest to konieczne (jeśli masz flagi, Google znajdzie te strony i tak, nadal może to zająć więcej czasu w takim przypadku).
    Ostatnio edytowane przez vBET; 02-10-10 W 23:12.

Strona 1 z 2 12 OstatniLast

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia

• Państwo nie może wysyłać nowe wątki
  • Państwo nie może odpowiedzi po
  • Państwo nie może załączników postu
  • Państwo nie może edytować swoich postów
  •