Ważne: Ta strona jest za pomocą plików cookie (cookies). Za pomocą tej strony internetowej bez wyłączania plików cookie w przeglądarce, oznacza to, że użytkownik zgadza się za to.
Kup Teraz! Funkcje Pliki do pobrania

Zarabiaj z nami!

Jeśli chcieliby Państwo rozpocząć zarabianie pieniędzy z vBET dołączyć do Program partnerski.
Wyniki 1 do 4 z 4

Wątek: Pytaj użytkownika, do wyboru języka na początku sesji

Senior Member

Default Pytaj użytkownika, do wyboru języka na początku sesji

Witam, mam zestaw vBET prosić użytkowników, język wolą ich sesji (język ojczysty lub domyślne forum), pada pytanie w języku ojczystym, ale przyciski są w englsh, na górze, że jest to " tak / nie "pytanie typu, ale przyciski są" Ok "i" Anuluj ", więc im zakładając, że masz tylko używane html pole alertu do domu swoje pytanie i rozumiem, że tekst na tych przycisków nie można zmienić.

Czy mimo to albo kod odpowiedniego pola pytanie właściwe przyciski, że tekst można zmienić na OR (i myślę, że byłoby to łatwiejsze) Kod pola i linki jak przyciski odpowiedzi, tak więc masz pytanie a następnie przetłumaczone dla przycisku tak się link tekstowy w języku ojczystym tak:

[Lang = pl] [url = "http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/pl/"] Polski [/ url] [/ lang]

oraz przycisk Nie można mieć

[Lang = pl] [url = "http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/en/"] angielski [/ url] [/ lang]

Czy to możliwe?

Pozdrawiam,
    Simon

vBulletin Enterprise Tłumacz (vBET) Personel

Witam,
    Byłem na miejscu i musiałem się okno komunikatu z tekstem w moim ojczystym (polskim) języku. Przyciski też (pierwszy był "OK" drugi był "Anuluj" - co oznacza, "Anuluj")

Senior Member

Dzięki Kamil, to tylko, że użytkownik powiedział, że OK i Anuluj, nie mówili, że w jego języku, należy iść dalej i znak został rozwiązany

vBulletin Enterprise Tłumacz (vBET) Personel

Dziękujemy za potwierdzenie - rozwiązany

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia

• Państwo nie może wysyłać nowe wątki
  • Państwo nie może odpowiedzi po
  • Państwo nie może załączników postu
  • Państwo nie może edytować swoich postów
  •