Имам истиот проблем.
Јас го користам имала 3.5.2 и 2.6 бета Мапа на сајтот Генератор 2
Мапа на сајтот генератор не работи. Таа започнува, а не заврши.
Имам истиот проблем.
Јас го користам имала 3.5.2 и 2.6 бета Мапа на сајтот Генератор 2
Мапа на сајтот генератор не работи. Таа започнува, а не заврши.
Дали тоа генерираат каков било тема врски? Ако имате многу линкови и Мапа на сајтот генерација трае долго не може да има доволно време да заврши. Ве молиме проверете дали тоа продолжи кога ќе го активира повторно. Ако да, и ќе ја заврши во 2 или повеќе барања, тогаш треба да се разгледа за да им даде повеќе време за евалуација.
Ако не - ве молиме бидете сигурни дека кодот промени се соодветни.
Имам "имала Мапа на сајтот генератор злато v3.0". Не постои кодекс како што ги наведуваш на насловната страница во својата vbseo_sitemap.php датотека.
Има некои кодот вака:vbseo_log_entry ("[showthread] forum_id: $ forumid, thread_id: $ threadrow [threadid] Вкупно мислења: $ totalposts, број на страници: $ totalpages, ставови: $ threadrow [пати] $ пред");
Треба ли да внесете го кодот на насловната страница во близина на кодот, ве молам?$ Addons = preg_split ("# [\\ r \\ n $ ]+#', vboptions ['vbseo_sm_addons']);
vbseo_set_sitemap_type ("addon ');
foreach ($ Addons како $ addon)
if ($ addon & & file_exists (VBSEO_DAT_FOLDER_ADDON. $ addon))
{
vbseo_log_entry ("[addon модул] $ addon", true);
вклучуваат (VBSEO_DAT_FOLDER_ADDON $ addon.);
}
vbseo_flush_index ();
vbseo_clean_progress ();
if ($ vboptions ['vbseo_sm_ping'])
{
vbseo_sitemap_ping ();
}
vbseo_log_entry ("Мапа на сајтот е создаден <a href="index.php"> Кликни тука за да се врати </ a>. ', true);
Јас само што ја испратил е-мејл за контакт на vbent *** slator.com за ова. Благодарам!
Здраво,
решение за 3.0 верзија на Мапа на сајтот генератор е во ред, но Gold Edition - не тестираат.
Јас ќе го проверам
Секој развој на настаните, ве молам?
Добро, ќе го провериш за вас
Истото со мене. Генераторот започнува и доаѓа со
во истиот момент кога ќе кликнете на копчето (така Претпоставувам дека повтори резултира со 372 секунди треба да биде дефинитивно не е во ред) - а потоа умира. Не XML е создадена, не pings, ништо. php_value max_execution_time е поставен на 540."[ДЕЛ Старт] showthread [18,484.1 Kb членови користи] [372.670 s (372.670 а)]"
И патем: Јас контактирале со поддршка имала за ова. Тие одговорија со ова:
Звучи како vBET и имала ќе има некои несогласувања ..Напишано од vbseo Support