Важно: Оваа страница е користење на колачиња (cookies). Со користење на овој веб-сајт без исклучување на колачиња во прелистувачот, значи дека се согласувате за негово користење.
Купи сега! Карактеристики Превземања

Заработи со нас!

Ако сакате да почнете да заработуваат пари со vBET приклучат на Affiliate програмата.
Страница 2 на 2 FirstПрво 12
Резултати 11 да 14 на 14

Тема: Објавам нова тема или одговор на конец или да избришат мислења на ме води до празна страница ...

vBulletin претпријатија Преведувач (vBET) Персоналот
    Зачленет
    Мај 2010 година
    Мислења
    1,000

Ве молиме, само да читате на претходниот пост и одговори тука. Тоа е потребно.

Michał Podbielski (vBET персонал) vBET's Avatar
    Зачленет
    Октомври 2009
    Мислења
    3,037

Quote Напишано од Taurus View Post
    Од надградба на 3.3.6 чувам за добивање на истите овие бели страници. Тоа се случува случајно. Сепак, кога јас оневозможи VBET тоа не се случи на сите. Ве молиме советува!
    Јас сум на вашиот форум и јас не сум во состојба да се репродуцираат на ова прашање. Ве молиме кажете го тоа сепак се случува. Исто така - според историјата што ме PM изгледаше како да имаа ажурирани производ датотека, но vBulletin php датотеки беше стариот (постоечка функција не е видливо). Тоа може да биде сервер кеш прашање (не vBET кеш) - каде што новите датотеки не е видлива и серверот беше уште се користат старите фајлови. Така што може да биде причина.

Кратко: Не можам да го репродуцира на вашиот форум - може да ви? Дали тоа сепак се случи или не? Ако одговорот е да - опишете токму како можам да го репродуцира на вашиот форум.

Сениор
    Зачленет
    Мај 2010 година
    Мислења
    257

Ова е слабо еден. Тоа се случува случајно. Па јас исто така, не знам кога тоа ќе се случи или не. Сепак во времето VBET е оневозможен тоа не се случи на сите. Јас ќе се вратам на вас, ако можам да добијам некои повеќе информации.

vBulletin претпријатија Преведувач (vBET) Персоналот
    Зачленет
    Мај 2010 година
    Мислења
    1,000

Здраво,

Дали забележавте ова прашање повторно или не? Јас бев на вашиот форум и не сум направил многу постови и не најдов ова прашање. Може да ви потврди тоа?

Страница 2 на 2 FirstПрво 12

Тагови за оваа тема

Правила на пишување

• Можете може да не да отвораш нови теми
  • Можете може да не да испраќате мислења
  • Можете може да не да вршите прикачувања
  • Можете може да не ги уредувате своите мислења
  •