Ве молиме, само да читате на претходниот пост и одговори тука. Тоа е потребно.
Ве молиме, само да читате на претходниот пост и одговори тука. Тоа е потребно.
Јас сум на вашиот форум и јас не сум во состојба да се репродуцираат на ова прашање. Ве молиме кажете го тоа сепак се случува. Исто така - според историјата што ме PM изгледаше како да имаа ажурирани производ датотека, но vBulletin php датотеки беше стариот (постоечка функција не е видливо). Тоа може да биде сервер кеш прашање (не vBET кеш) - каде што новите датотеки не е видлива и серверот беше уште се користат старите фајлови. Така што може да биде причина.
Кратко: Не можам да го репродуцира на вашиот форум - може да ви? Дали тоа сепак се случи или не? Ако одговорот е да - опишете токму како можам да го репродуцира на вашиот форум.
Ова е слабо еден. Тоа се случува случајно. Па јас исто така, не знам кога тоа ќе се случи или не. Сепак во времето VBET е оневозможен тоа не се случи на сите. Јас ќе се вратам на вас, ако можам да добијам некои повеќе информации.
Здраво,
Дали забележавте ова прашање повторно или не? Јас бев на вашиот форум и не сум направил многу постови и не најдов ова прашање. Може да ви потврди тоа?