Важно: Оваа страница е користење на колачиња (cookies). Со користење на овој веб-сајт без исклучување на колачиња во прелистувачот, значи дека се согласувате за негово користење.
Купи сега! Карактеристики Превземања

Заработи со нас!

Ако сакате да почнете да заработуваат пари со vBET приклучат на Affiliate програмата.
Резултати 1 да 5 на 5

Тема: Приватни пораки преведениот текст празно

Сениор
    Зачленет
    Мај 2010 година
    Мислења
    257

Default Приватни пораки преведениот текст празно

Добро, неодамна е добивање на лични пораки каде што преведениот текст се празни. Водат за исчезнати. Гледам малку знамиња и над сè, и јас да кликнете за да го видиш оригиналниот текст. Но преведениот текст е само нема.

Сето останато функционира добро.

Ви благодариме за помош!

vBulletin претпријатија Преведувач (vBET) Персоналот
    Зачленет
    Мај 2010 година
    Мислења
    1,000

Code:
    Did you install any new mods or plugins? maybe conflict?
    ти рече "не".

Дали користите било BETA опции како "користите целосна датотека кеш за гостите" или "Игнорираните зборот"? Обидете се да го исклучите и да го провери PM повторно.

Сениор
    Зачленет
    Мај 2010 година
    Мислења
    257

Quote Напишано од kamilkurczak View Post
    Code:
    Did you install any new mods or plugins? maybe conflict?
    ти рече "не".

Дали користите било BETA опции како "користите целосна датотека кеш за гостите" или "Игнорираните зборот"? Обидете се да го исклучите и да го провери PM повторно.
    Јас не сум користење на целосна кеш за гостите, затоа што истата сеуште крши мојот форум. Така да не е тоа. И игнорира зборови, исто така. Немојте да го употребувате.

Edit: јас само се вратија на оние на премиерот, кои беа празни вчера, и сега тие се сите работни повторно. lol **********. Не знам зошто, но еј, се чини дека се е во ред повторно. Јас ќе се ажурира тука кога ќе се добие новиот премиер со преведен текст внатре, благодарам!
    Последен пат изменето од Taurus; 13-07-10 на 14:25.

vBulletin претпријатија Преведувач (vBET) Персоналот
    Зачленет
    Мај 2010 година
    Мислења
    1,000

hehe, тоа е лудо.

Ако не нешто посебно со ова прашање, може да се опише тука?
    Ok, па, уживајте

Сениор
    Зачленет
    Мај 2010 година
    Мислења
    257

Па, тука ќе одиме повторно! Од денес дури мислења на сега е празно. Не преведениот текст! Можам да кликнете за да го видиш оригиналниот јазик, туку на преведениот текст се водат за исчезнати!

Тагови за оваа тема

Правила на пишување

• Можете може да не да отвораш нови теми
  • Можете може да не да испраќате мислења
  • Можете може да не да вршите прикачувања
  • Можете може да не ги уредувате своите мислења
  •