Здраво,
Ми треба пристап до вашите admincp и ftp .. Ве молиме испратете часот до мене со овие податоци.
Јас ќе се обидам да се најде ова прашање.
Здраво,
Ми треба пристап до вашите admincp и ftp .. Ве молиме испратете часот до мене со овие податоци.
Јас ќе се обидам да се најде ова прашање.
Имате AM.
Со почит
Најдов приклучок со бубачки .. сега ќе се обидам да се најде решение.
Ве молиме, само изглед на вашиот PM
сметка престана да работи, бидејќи на multipe IP откривање, сега на сметка најава работи повторно .. Вашиот речиси таму
Со почит
OK, па - по кои работат на ова прашање ние откривме дека постои грешка во vBET тука. Тоа е затоа што вашиот форум користи vBulletin 3.6 и vBET официјално поддржува vB3.8
Како и да е најдовме начин да направите да работи дури и не е официјално поддржан vBulletin 3.6: http://www.vbenterprisetranslator.co...tin-3-6-a.html
Овие промени се веќе направено на вашиот форум.
Ве молиме имајте во предвид дека уште преведени Архива страници за форуми не се работи. Тоа е затоа што на vBulletin грешка па побара vBulletin тим да го реши. Ако додадете секој параметар на форумот Архива страница (ова со ѓ-), Тогаш празна страница се појавува. Мислам секој параметар - дури и само ? X = y и тоа се урна дури и со vBET забрането. Така е и со овој случај ќе мора да се побара vB тим да се поправи својата грешка, а најверојатно и преводите ќе почне да работи (сè е во ред за архива главниот и конец страници).
Бидејќи немаше vBET бубачка тука одам нишка за решавање на проблеми секција.
Ќе ми рече да го избришам, бидејќи сè што работел пред vBET МО.Ве молиме имајте во предвид дека уште преведени Архива страници за форуми не се работи. Тоа е затоа што на vBulletin грешка па побара vBulletin тим да го реши
Не можете да го поправам?Ве молиме имајте во предвид дека уште преведени Архива страници за форуми не се работи?
Што толку различни за 3.6.12 и 3.85? Главните промени се релевантни за социјално вмрежување ми се чини дека во споредба VB 3 до 4 VB, малку повеќе напор од ваша страна нема да им наштети не?
Исто како што е опишано да ви бубачка во мрежата!. Тие едноставно ќе flus далеку. Можеби поради погрешно прашање desription. Тоа не е vBET грешка - Архива оригинални работи добро. Превод на форум Архива страници не е работа и таа нема да работи, бидејќи имала crasches на страница доколку во URL-то е addes секој параметар. И тоа не е vBET - можете да dissable vBET додадете рачно x = y и се уште ќе имаат crasched achrive страница на форумот.
![]()