Важно: Оваа страница е користење на колачиња (cookies). Со користење на овој веб-сајт без исклучување на колачиња во прелистувачот, значи дека се согласувате за негово користење.
Купи сега! Карактеристики Превземања

Заработи со нас!

Ако сакате да почнете да заработуваат пари со vBET приклучат на Affiliate програмата.
Страница 1 на 2 12 ПоследнаLast
Резултати 1 да 10 на 18

Тема: vBET сериозни бубачки е пронајдено!

Сениор
    Зачленет
    Октомври 2009
    Мислења
    142

Exclamation vBET сериозни бубачки е пронајдено!

Сега разбирам зошто мојот сајт не е да се индексираат правилно во 52x.

Со vBet инсталиран тоа е давање Не е пронајдено на сите мои архиви на датотеки, по 6 часа на escluding сè еден мо 1 од 1 дојде до ова, јас сум tryed 3.33 и 3.34 и без vBet мојата архива работи парична казна..

Те молам дај ми фикс за овој проблем!

Со почит

Сениор
    Зачленет
    Октомври 2009
    Мислења
    142

Никој од персоналот vbet е тука? Ми треба Фикс!

КС. Немав овој проблем со бесплатна верзија

Со почит
    Последен пат изменето од mario06; 29-06-10 на 22:38.

vBulletin претпријатија Преведувач (vBET) Персоналот
    Зачленет
    Мај 2010 година
    Мислења
    1,000

хм не може да репродуцира ова прашање. Можете ли да ми како можам да направам тоа?

Сениор
    Зачленет
    Октомври 2009
    Мислења
    142

Јас сум качувањето мојот сајт да чекаат 5 минути и јас ќе ви линк во часот

Сениор
    Зачленет
    Октомври 2009
    Мислења
    142

Јас pm'ed чекаш одговор, vbet е вклучен и мојот Архива теми не даде FOUND (404), веднаш штом ќе се потврди тоа јас ќе го исклучите така што можете да ја разгледате нашата архива повторно, така што ќе може да се види за себе си дека тоа функционира без vbet.

однос на
    Последен пат изменето од mario06; 29-06-10 на 22:39.

Сениор
    Зачленет
    Октомври 2009
    Мислења
    142

kamilkurczak, Јас чекам тука за вас исто така потврди бубачки и да одите на пат по 20 минути без да одговори ми?

Тоа не е вистинскиот начин за лекување на клиенти кои плаќаат!

Сениор
    Зачленет
    Октомври 2009
    Мислења
    142

Ми треба помош каде што се сите?

Сениор
    Зачленет
    Октомври 2009
    Мислења
    142

Колку долго треба да чекаме?

Michał Podbielski (vBET персонал) vBET's Avatar
    Зачленет
    Октомври 2009
    Мислења
    3,037

Жал ми е што мораше да чека. Јас веќе испрати Камил потсетник за вашиот проблем. Исто така, ве молиме имајте во предвид дека не треба да се оневозможи целата vBET - тоа треба да биде доволно за да се оневозможи само vBET додатоци за архива (сите со 'Архива

Кога ги видов Камил не беше во можност да го репродуцира на нашиот сервер и праша вас за детални инструкции за тоа (не ни треба да се направи нешто посебно за да ја видите или само целата архива е долу). Ако не ќе го репродуцира на нашиот сервер, ние ќе им треба пристап детали за Твоето админ ЦП и FTP за да може да се провери зошто тоа се случува и поправи го.

Исто така, ако имаш други додатоци (не вклучувајќи ги имала), кои се користат некои Архива куки Ве молиме обидете се привремено да го исклучите овие приклучоци и проверете го vBET ќе работи како што треба за архивите тогаш. Тоа е да се провери дали имаме некои конфликти прашања тука.

Сениор
    Зачленет
    Октомври 2009
    Мислења
    142

Јас веќе се обиде оневозможување на архива vBET приклучок вчера но Архива е уште скршени кога vBET е овозможено, па морам да го исклучите vBET за да се добие архивското работење.

Проблемот е едноставна.

1. vBET На
    = Архива скршен

2. vBET исклучен
    = Архивското работење

Како што реков погоре го отстрани секој приклучок (1by1) вчера и се најде vBET да биде виновник, по тестирањето јас врати резерви.

Има навистина ништо посебно да се направи во добивање на не е пронајдена (404) грешка, сите што ги имаат во е да отидете на долниот десен дел од страната и кликнете на Архива и да ги следат преку теми | мислења (дури и како гостин).

За пристап немам проблем, ајде да се утврди време да го направи тоа.

Со почит

КС. Морав да додадете Архива | Мапа на сајтот во мојот robots.txt бидејќи Google почна да ми дава грешки на архива притискање 17k (404).

PS2. Јас немам имала инсталирано maybee vBET е hooking | потрага по него.

Со почит
    Последен пат изменето од mario06; 30-06-10 на 10:26.

Страница 1 на 2 12 ПоследнаLast

Тагови за оваа тема

Правила на пишување

• Можете може да не да отвораш нови теми
  • Можете може да не да испраќате мислења
  • Можете може да не да вршите прикачувања
  • Можете може да не ги уредувате своите мислења
  •