Во право си. Ова треба да биде обратен. Жалам за грешка
Во право си. Ова треба да биде обратен. Жалам за грешка
со инверзна на кодот од vbet сè уште не функционира за мене .... секој може да се потврди ако правам нешто погрешно?
може да биде точно кодот е
ако (isset ($ _GET ['t']) & &! isset ($ _GET ['Оди']) & & лажни! == strpos ($ _SERVER ['REQUEST_URI'] "showthread.php ')) {
Нашите кодот е работи совршено на нашиот тест форумот. Ве молиме испратете го на Михал на Премиерот со пристап до вашиот FTP.
Тој ќе се обиде да го поправам.
Kamil,
овој работел за мене
ако (isset ($ _GET ['t']) & &! isset ($ _GET ['Оди']) & & лажни! == strpos ($ _SERVER ['REQUEST_URI'] "showthread.php ')) {
но со $ _GET ['P'] како што е предложено ништо не се менува **********
бидејќи проблемот е со се променлива Оди зошто треба да проверите дали променлива p е собата?
може да ви потврди ова?
И предлози се добри. Кодекс правилно работат на тест форумот .. Јас ќе пишувам за да Михал.
се врати, да се врати,
обидете да го направите ова (со вашиот код):
1. Преведете страницата (без разлика на кој јазик)
2. употреба Оди до првиот нов пост
Можете да го видите? Страницата не е преведена.
Јас сум таа проверка во моментов.
Направив многу тестови и тоа е работа на наша страна во одредени код. Ве молиме обидете се тоа:
1. Намести промени како што го опиша ('Оди' не постои пред извршување оди trought имала - дека она што ни најавува ни кажува)
2. Креирај нов тест пост
3. Проверете го за оваа newone се работи.
Ако тоа е - тогаш само флеш кешира. Веројатно треба да работат во flusching Admin CP -> Одржување -> Update Бројачи. Обидете Обнова форум информации Можеби исто така и некои други. Дали ќе работи за нов десет itmeans дека тоа е работа и треба само да кеширани стариот (погрешно) пренасочувања.
Ве молиме обидете се тоа и ни даде фидбек - ако сè уште не функционира, тогаш јас треба да одам и да го провери тоа на вашиот сервер.
vbet моите тестови се под vBulletin 4.0.4pl1
и кодот
не е работа за мене, но ...Code:if (isset($_GET['t']) && !isset($_GET['p']) && false !== strpos($_SERVER['REQUEST_URI'], 'showthread.php')) {
работи во ред ... Имате ли идеја, ако овој код може да се направи нешто Вашиот код?Code:if (isset($_GET['t']) && !isset($_GET['goto']) && false !== strpos($_SERVER['REQUEST_URI'], 'showthread.php')) {