Знаеме каде exacly е бубачка. Го најде во vbet_global_start функција во vBET php фајл.
веројатно, се поминува лоша URL-то на функцијата vBulletin (exec_header_redirect).
Michał работи на ова.
Знаеме каде exacly е бубачка. Го најде во vbet_global_start функција во vBET php фајл.
веројатно, се поминува лоша URL-то на функцијата vBulletin (exec_header_redirect).
Michał работи на ова.
Нема проблем, ние навистина треба фикс за овој проблем побрзо
Признаена За жал ќе мораше да чека. Решение ќе бидат вклучени во следното издание. Ние сме веќе го користат тоа за нашиот форум, па нов пост пренасочување работи добро тука.
За брз лек молам:
1. Измени вклучува / vbenterprisetranlator_functions_hooks.php
2. Најди:
3. Замени со:Code:if (THIS_SCRIPT == 'showthread' && 'VBSEO_URI' == $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_linkstype'] && $_GET['t']) {
Code:if (THIS_SCRIPT == 'showthread' && 'VBSEO_URI' == $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_linkstype'] && $_GET['t'] && $_REQUEST['goto'] != 'newpost') {
Гледам во насловот дека е опишано 2 прашања во една нишка. Но, Камил потврди само еден од нив. Ве молиме кажете токму онака како што марка форум како прочитан. Јас едноставно не може да се најде таква опција - веројатно се гледа во погрешно место
Јас го проверуваат на нашиот тест форумот и немам овој баг. Сè што е работи правилно.Code:404 error
Значи, Ве молиме пратете да Michał (vbet) Целосен пристап до вашиот admincp и FTP од премиерот. Тој ќе се обиде да најде решение и да ја поправите тоа!
Благодарам
Јас се уште чека одговор. нема одговор - претпоставувам дека е во ред.
Ако не е во ред, пишете тука и јас ќе се отвори оваа тема повторно
Ова прашање се уште постои, во forumdisplay, Ако кликнете на стрелката за да Оди нов пост за темата, секогаш ме носи на првото мислење, а не првиот непрочитан пост.
Регистрирај се на мојот форум и ќе го видите.
Ако сега ми се оневозможи vbet, прашањето си оди.
Последен пат изменето од Snake; 11-08-10 на 23:39.
Надградени на 3.3.5 и сите адреси прашања изгледа фиксни, така што нема проблем, благодарност.
OK
Ви благодариме за потврда