Важно: Оваа страница е користење на колачиња (cookies). Со користење на овој веб-сајт без исклучување на колачиња во прелистувачот, значи дека се согласувате за негово користење.
Купи сега! Карактеристики Превземања

Заработи со нас!

Ако сакате да почнете да заработуваат пари со vBET приклучат на Affiliate програмата.
Резултати 1 да 10 на 26

Тема: Наслов превод скрати во vBadvanced (последните теми)

Хибрид Видите

Претходниот Пост Previous Post   Next Post Следниот Пост
    Сениор
    Зачленет
    Октомври 2009
    Мислења
    142

Не може да ми дадеш некои други решенија? Би сакал да DoItMyself, така што во иднина ќе знам што да правам без пречеше секој на секој ажурирање.

Како што реков сите треба да направите за да се поправи грешката е да кликнете Измени (допир ништо) потоа да го снимите за да се добие насловот работи правилно.

Michał Podbielski (vBET персонал) vBET's Avatar
    Зачленет
    Октомври 2009
    Мислења
    3,037

Quote Напишано од mario06 View Post
    Не може да ми дадеш некои други решенија? Би сакал да DoItMyself, така што во иднина ќе знам што да правам без пречеше секој на секој ажурирање.

Како што реков сите треба да направите за да се поправи грешката е да кликнете Измени (допир ништо) потоа да го снимите за да се добие насловот работи правилно.
    Уште еднаш - ние им треба пристап до вашиот форум. Ние треба прво да се најде причина за ова прашање да биде во можност да го поправам. И ние ќе го разгледаме за решение кое ќе бидат вклучени во следното издание - така ја надополнуваме најде за решение кое нема да бара никакви промени во секоја ажурирање.

Во овој момент не можеме да ви даде DoItYourself решение, затоа што немаат решение и ќе се држи ни за пронаоѓање на тоа. Ако сакате да го имаат решено - Ве молиме да ни даде пристап. Ако сте свесни за безбедносните прашања, тогаш Ве молиме да се направи привремена сметки за нас, или промена на лозинки на некои привремени, или создади тест пример за твојата форумска со репродуцира прашање.
    Последен пат изменето од vBET; 10-08-10 на 00:10. Причина: печатна грешка

Тагови за оваа тема

Правила на пишување

• Можете може да не да отвораш нови теми
  • Можете може да не да испраќате мислења
  • Можете може да не да вршите прикачувања
  • Можете може да не ги уредувате своите мислења
  •