работи без vbet
OK, јас истражуваат проблемот и да се обидат да се реши
OK, јас чекам.
однос на
уште чека благодарение
Здраво - молам да ми се извини за долго време оценување. Ова беше прашањето отворени од мене и со оглед на Камил во текот на мојот одмор. Па можеби бил малку преоптоварен. Сега сум назад и ќе работи за конечно да го затвори прашањето
Мислам дека тоа ќе биде најдобро ако ние само да го провери вашиот форум и точно тоа, наместо да губиме повеќе време. Затоа ве молам само премиерот ме пристап детали на вашиот форум FTP и Admin CP. Исто така да ми даде точно рачно да страница каде што може да се види ова прашање. Ако тоа не е видливо во моментов - Ве молиме фабрикувам тоа на некои тест Мене - ќе го отстранат откако ќе се поправи ова прашање.
Ве молиме само погледнете на последниот одговор - затоа што ние не сме во можност да го репродуцира на нашите сервери ние те праша за пристап детали. Ние ќе chcek и поправи го на место
Би сакал да го поправам јас, дај ми некои опции за да можам да се обиде, кога ќе кликнете уреди тема (јас не допирајте ништо) и потоа притиснете го спаси се работи парична казна што значи дека покажува право.
Да, но Michał напиша во претходните постови своите предлози за решение. Дали не работат.
Ние не можеме да се репродуцира ова прашање на нашиот тест форумот, па е многу тешко да се најде добро решение.
Ако знаеме каде на ова прашање е во кодот, тоа ќе биде лесно да се најде решение.