Важно: Оваа страница е користење на колачиња (cookies). Со користење на овој веб-сајт без исклучување на колачиња во прелистувачот, значи дека се согласувате за негово користење.
Купи сега! Карактеристики Превземања

Заработи со нас!

Ако сакате да почнете да заработуваат пари со vBET приклучат на Affiliate програмата.
Страница 1 на 4 123 ... ПоследнаLast
Резултати 1 да 10 на 33

Тема: Проблем

Сениор
    Зачленет
    Мај 2010 година
    Мислења
    257

Default Проблем

Извини за двојно пост.

Јас итно им е потребна помош. По надградба имам грешка на врвот на мојот форум:

Предупредување: array_merge () [function.array-спојат]: Аргумент # 1 не е низа во [пат] / global.php (400): eval () 'd code on-line 1153

Целиот мој форум е целосно збркана. Поради некоја причина ова се случува само ако не сте се логирале внатре Значи за гости. Ако сте најавени, се е во ред.

Edit: Добро, сфативме дека откако забрането користење "Целосното датотека кеш за гости (BETA!)" сè е во ред. Значи мора да има нешто во ред тука. (И јас не chmod 777-Р vbet_guestcache)

vBulletin претпријатија Преведувач (vBET) Персоналот
    Зачленет
    Мај 2010 година
    Мислења
    1,000

Здраво,

може да ви ставете тука URL-то на вашиот форум? Јас би сакал да го провериш.

Сениор
    Зачленет
    Мај 2010 година
    Мислења
    257

Што ти го претворив во Целосна датотека кеш за гости надвор. Инаку мојот форум е целосно прекината. Имам премногу членови и гости он-лајн дури и да имаат ова за 5 минути колега. Извини.

CreativX - најмасовниот

Edit: lol .... жал, видов само дека сте вработени. Дозволете ми да знам кога ќе можам да го проверам, а јас ќе им овозможи на гости кеш повторно.

Зачленет
    Мај 2010 година
    Мислења
    1,000

Не вклучувајте го Сепак, Ние ќе се обидеме да го решиме без користење на вашиот форум.

Сениор
    Зачленет
    Мај 2010 година
    Мислења
    257

Добро, добро да се чуе. Чекајќи го решение!

Зачленет
    Мај 2010 година
    Мислења
    1,000

Добро, жал ми е за овој проблем, ова е уште BETA функционалност.

Исто така Ве молиме прво се обиде само да се отстрани соодветни кеш датотека (ќе го најдете во / vbet_guestcache / bg / директориумот - треба да го признае по име -. Не само отстрани сите датотеки вклучени има Можеби vB само генерирана како страница за некоја причина и vBET кеширани него и сега тој се покажува кеширани резултат.

После тоа само го вклучите оваа функционалност.

Ако се случи тоа повторно по кеш расчистување - пратете ни пристап детали (пристап за Твоето админ ЦП и FTP) и ние ќе го реши.
    Последен пат изменето од kamilkurczak; 23-06-10 на 14:44.

Сениор
    Зачленет
    Мај 2010 година
    Мислења
    257

соодветни кеш датотека
    Извинете, но она што е името на датотеката треба да се отстрани?

Сениор
    Зачленет
    Мај 2010 година
    Мислења
    257

Ништо ... некој?

Зачленет
    Мај 2010 година
    Мислења
    1,000

да ги избришете сите датотеки во оваа папка. Ако тоа не функционира пратете ми PM со пристап детали на вашиот форум (и) FTP

Сениор
    Зачленет
    Мај 2010 година
    Мислења
    257

FTP детали испрати!

Страница 1 на 4 123 ... ПоследнаLast

Тагови за оваа тема

Правила на пишување

• Можете може да не да отвораш нови теми
  • Можете може да не да испраќате мислења
  • Можете може да не да вршите прикачувања