Важно: Оваа страница е користење на колачиња (cookies). Со користење на овој веб-сајт без исклучување на колачиња во прелистувачот, значи дека се согласувате за негово користење.
Купи сега! Карактеристики Превземања

Заработи со нас!

Ако сакате да почнете да заработуваат пари со vBET приклучат на Affiliate програмата.
Страница 5 на 5 FirstПрво ... 345
Резултати 41 да 43 на 43

Тема: vBET 3.3.4 објавени

Quote Напишано од vBET View Post
    Најчесто е заедничко е дека луѓето заборавиле дека направиле промени во robots.txt 2-3 месеци порано (Да Google реагира во моментот - тоа може да биде побрзо, ако се имаат супер висок ранг). Исто така, понекогаш луѓето гледаат на резултатите од пребарувањето во Google - каде што е прикажан само поистоветат бројот на индексираните страници, а не вистинската. Значи приближување може да се промени за подобра и тоа не значи дека било која од вашите страници беше отстранет од индекс. Исто така - Гугл е огромен и имаат многу бази на податоци кои од време на време се ажурираат, реплицира и така натаму - тоа може да биде само ефект на работа Google база на податоци алгоритми. Исто така Google се менува тоа е индексирање алгоритми и т.е. можно е некои од вашите веќе индексирани страници се сметаат како дуплирање на содржини (односно повеќето земји страници се во 99% исти) и отстранети од индекси.

Се додека не се види голем број на грешки во вашиот Webmaster Tools може да се претпостави дека тоа е само како Google работи. Но, ако видите грешки - тогаш тоа е на ваша страна и тогаш треба да се реагира.
    Text automatically translated from: Vietnamese to: Macedonian
    Translated text
    Една недела помина бројот на мојот сајт Гугл тешко се промени, па дури и на многу мали нагоре и надолу, но не би можел да достигне бројот 145 000 (број на недели таму). 2 дена пред тоа се чува 145.000. И денес е 143.000. Јас не го конфигурирате или промена на датотеката robots.txt по 6 месеци. и ја датотеката robots.txt конфигуриран како што следува:
    Корисникот застапник: Mediapartners од Google *
    Забрана:
    На ажурирани индекс Мапа на сајтот статус пријавени како успешна, но Адреси поднесени зголемување беше Адреси на веб индекс тоа растојание се намалува од ден. Не знам што се случи со мене, може да ми помогне зошто? Причина не знам од каде. Јас ќе го користи за еден месец, но vBET 2.10 не бев имала Мапа на сајтот Генератор конфигурација како водич тука) Но, кога ќе се префрлат на комерцијална верзија 3.3.3 ме интересира и да го прочитате упатството конфиг фајл за карта. Првично со 3.3.3 најдов многу возбуден околу постојан пораст на индексот на Google. Од надградба на 3.3.4 ќе биде надвор се допаѓа ова. Не знам зошто повторно? Се надевам дека ќе помогне. само 19 грешки во известувањето време од мојот сајт во Google Webmaster Tools
    Original text
    Последен пат изменето од haiduongbk; 02-07-10 на 01:51.

Michał Podbielski (vBET персонал) vBET's Avatar
    Зачленет
    Октомври 2009
    Мислења
    3,037

Quote Напишано од haiduongbk View Post
    Text automatically translated from: Vietnamese to: Macedonian
    Translated text
    Една недела помина бројот на мојот сајт Гугл тешко се промени, па дури и на многу мали нагоре и надолу, но не би можел да достигне бројот 145 000 (број на недели таму). 2 дена пред тоа се чува 145.000. И денес е 143.000. Јас не го конфигурирате или промена на датотеката robots.txt по 6 месеци. и ја датотеката robots.txt конфигуриран како што следува:
    Корисникот застапник: Mediapartners од Google *
    Забрана:
    На ажурирани индекс Мапа на сајтот статус пријавени како успешна, но Адреси поднесени зголемување беше Адреси на веб индекс тоа растојание се намалува од ден. Не знам што се случи со мене, може да ми помогне зошто? Причина не знам од каде. Јас ќе го користи за еден месец, но vBET 2.10 не бев имала Мапа на сајтот Генератор конфигурација како водич тука) Но, кога ќе се префрлат на комерцијална верзија 3.3.3 ме интересира и да го прочитате упатството конфиг фајл за карта. Првично со 3.3.3 најдов многу возбуден околу постојан пораст на индексот на Google. Од надградба на 3.3.4 ќе биде надвор се допаѓа ова. Не знам зошто повторно? Се надевам дека ќе помогне. само 19 грешки во известувањето време од мојот сајт во Google Webmaster Tools
    Original text
    Според мое мислење веројатно ништо не се случува. Немате грешки во Webmaster Tools. 143 000 или 145 000 - ова изгледа како проценка не реално, точно бројот на индексираните страници. И ако тоа е проценка тогаш очекуваните резултати да се разликуваат. Од каде што се одвиваат тие бројки?

Michał Podbielski (vBET персонал) vBET's Avatar
    Зачленет
    Октомври 2009
    Мислења
    3,037

Quote Напишано од Snake View Post
    Исто така уште еден баг, кога ќе им овозможи vbet, на некои страници Алатки паузи, односно на линкот на врвот - паѓачкото мени паузи. Тогаш Алатки за тема на дното на тема недостасува тоа е икони. Исто така икона "пост Одговор исчезнува. Оваа грешка се поправа ако се оневозможи vbet. и тоа само се случува на гости. Благодарам.

Види тука - Вечна "Стекнување мрежна адреса" на мрежна картичка - Компјутерски сок

Страница 5 на 5 FirstПрво ... 345

Тагови за оваа тема

Правила на пишување

• Можете може да не да отвораш нови теми
  • Можете може да не да испраќате мислења
  • Можете може да не да вршите прикачувања
  • Можете може да не ги уредувате своите мислења
  •