Не traslation
Не traslation
Здраво,
се обидат ова решение http://www.vbenterprisetranslator.co...faq.html # post9
форум јазикот опција имате во admincp -> vBET> главен
Последен пат изменето од kamilkurczak; 13-06-10 на 13:19.
1. Вие не необработени инструкциите за инсталација. Можете да го конфигурирате Форум јазик опција. Само конфигурирате МО >>>>>>>> Јас не
2. Можете да поставите погрешно Google Преведувачки API клуч - сет до соодветната вредност или отстранете ја (не советува - само го постави соодветно) >>>>>>>> Го добив и го
3. Поради некоја причина ќе беше блокиран од страна на Google >>> Google индексирани на мојот сајт, но како да знам дека мојот сајт е блокиран
индексирање нема ништо да превод.
Веројатно беше блокиран од страна на Google.
Ве молиме да направите googletest.php датотека и стави го на вашиот сервер:
тука имаш целосна раствор (со код)
http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1728
Резултатот е
Почнувајќи превод тест
Резултатите од тестот:
Тест грешка: Не рачно во собата!
Здраво,
Ова не е vBET грешка, ова е грешка од навивам.
треба да се најде решение на Google за "Не рачно постави навивам грешка".
Навистина немаат идеја
Но, она што јас би сакал да знам
е овој проблем потекнува од сервер поставување? или некој каде?
/ Do-not-upload/tools/googletest.php.
Ве молиме имајте во предвид дека ние нудиме тука vBET поддршка. Ако прашањето не е поврзано со vBET не направи дополнителни испитувања, во спротивно ќе ги реши сите проблеми на сите деца. Ова не е нашата улога. Токму сега знаеш каде ова прашање постои. Ве молиме испита тоа. Ние сме одговорни само за vBET код и ако нешто не надвор од неа ние едноставно не се во можност да биде одговорен за тоа.
Не сум направил малку Google потрага за порака за грешка и се најде 1 Совет за погрешно статички имиња - тоа е причината зошто јас барам да се провери повторно кодот на вашата тест. Не најде други совети. На крајот, молам само обратете се кај вашиот хостинг провајдер за решавање на вашиот сервер прашања. Тоа може да биде на сервер ниво може да биде на навивам библиотека бубачка. Не можам да кажам.