Имам само имаше инсталирано за како 10 денови (платена верзија) и веќе имаат двојно од износот на нормална посетители. И тоа постојано расте од ден.
Некои од моите врвот слетување страници се повеќе популарен и повеќе посети на други јазици ... отколку во мојата стандардна англиски јазик.
Тоа се околу 2 до 3 дена на хитови од другите земји да почнат да се појавуваат полека. Но, во последните неколку дена тие се зголемува драматично.
Имам имала инсталирано, како и, и, исто така, препорача дека за другите. Како што е важно да се имаат наслов клучни зборови во URL како и и завршува со. HTML. Не сум се обидел на vBulletin 4.0 рачно оптимизација метод, па не сум сигурен колку добро дека некој работи.
Една работа знам сигурно е, ќе видите многу малку клучни зборови сообраќајот се зголемува, ако вашите страници не се SEO оптимизиран, а сепак завршуваат со. PHP
Исто така, никогаш не сум ја имала пат е изменета Мапа на сајтот да го вклучите други јазици. Infact јас хендикепираните имала Мапа на сајтот целосно, така што Google полека може да се открие се за своите. Како што има направено правилно. Вие не треба да поднесете вашиот сајт во различни верзии на Google или ... Тоа ќе го најдете вашиот содржина автоматски и ставете ја во нивните соодветни пребарувач. (Гугл Кина, на Google Индија, итн)
Посетите беа зголемување толку последните неколку дена дека морам да се оневозможи "Кој е онлајн?"И други козметички карактеристики на vBulletin да се задржи за оптеретеноста на серверот надолу.
Михал е гениј и овој додаток клоци задник.
Единствената грешка Истрчав во при инсталирањето е дека имам верзија на "брендирани слободен" на vBulletin. Значи, кога јас отстранета известување за авторски права, тоа Слободен со функционалноста на vBet како добро. Но, се е во ред сега и на персоналот тука ми помогна да се реши.
Премиерот за рачно.