Важно: Оваа страница е користење на колачиња (cookies). Со користење на овој веб-сајт без исклучување на колачиња во прелистувачот, значи дека се согласувате за негово користење.
Купи сега! Карактеристики Превземања

Заработи со нас!

Ако сакате да почнете да заработуваат пари со vBET приклучат на Affiliate програмата.
Страница 2 на 2 FirstПрво 12
Резултати 11 да 13 на 13

Тема: Проблеми со 3.1.0 само купи!

Michał Podbielski (vBET персонал) vBET's Avatar
    Зачленет
    Октомври 2009
    Мислења
    3,037

Quote Напишано од Cybershaolin View Post
    Тестирање на форумот локално значи само по себе дека тоа не е шоу за никого!
    Тоа е голема

Како што реков, јас не сум во состојба да ја видите опции за vBet Главни во мојот admincp кога тестирање на мојата локална форумот. За поставување на вашиот пробие на мојот живот форум, и не знам веќе што сум ќе направи со овој, бидејќи јас не навистина го цениме вид на одговори ми даде тука.
    Уште еднаш одговорот е - ќе се справи со ова. Ве молам PM сите детали и не треба да го поставите на вашиот вистински форумот пред само премиерот ме пристап детали на вашиот тест одбор
    Жал ми е што не го цениме одговор дека ќе ви помогне на овој начин. За жал не знам што е причината за ова прашање и јас не им треба пристап за да може да го истражи за вас и да ги реши за вас. Жалам за проблеми и чекање за премиер со детали.

Без можност да го проверите, нашиот единствен совет за сега е повторно - бидете сигурни дека ќе имаат пристап до интернет. И од вас мислам вашиот сервер. Знам дека вашиот компјутер има пристап, но ми се чини дека вашиот сервер е блокиран за да комуницира со надворешни збор. Друга причина може да биде тоа што вие не имате инсталирано навивам PHP библиотека. Не можам да кажам ништо повеќе, без можност да го провериш.
    Последен пат изменето од vBET; 06-11-09 на 02:28.

lol Тоа не е можно да се најавите во локалната форум (како користење на easyphp, xampp или што, со локални ИП), односно:

hxxp: / / 127.0.0.1/forum/index.php).. Треба да знаете за тоа. Но сепак, ај батали. Не треба повеќе.

Јас ја добив одговори за други работи така, Не е важно.

Michał Podbielski (vBET персонал) vBET's Avatar
    Зачленет
    Октомври 2009
    Мислења
    3,037

lol Тоа не е можно да се најавите во локалната форум (како користење на easyphp, xampp или што, со локални ИП), односно:

hxxp: / / 127.0.0.1/forum/index.php).. Треба да знаете за тоа. Но сепак, ај батали. Не треба повеќе.

Јас ја добив одговори за други работи така, Не е важно.
    Тоа е ако имате вашата IP во WAN (не само LAN). 127.0.0.1 тоа е ист како и localhost и тоа значи дека сакате да се поврзете со реалните машина. Но, сеуште имате вашата IP адреса. И дури и ако тоа е само во локалната мрежа, сеуште можете да го поставите вашиот тест форумот на иста машина каде што треба вистински форумот. Според vBulletin лиценца имате право да ја постави како форум во testvb директориум, но тоа не мора да биде достапна за јавноста.

Во случај во која било идна прашања, само напиши. Ние сме тука да ви помогнат

Страница 2 на 2 FirstПрво 12

Тагови за оваа тема

Правила на пишување

• Можете може да не да отвораш нови теми
  • Можете може да не да испраќате мислења
  • Можете може да не да вршите прикачувања
  • Можете може да не ги уредувате своите мислења
  •