Јас користам vBET 3.3.3 и 3.3.2 имала. Мојот langtitle тагови не се разложени во профилот статистика страница или сега, се чини. Мошне чудно!
Јас користам vBET 3.3.3 и 3.3.2 имала. Мојот langtitle тагови не се разложени во профилот статистика страница или сега, се чини. Мошне чудно!
Да се утврдат анализирањето на langtitle под сликата на профилот "статистика" табот (каде што вели: "последното мислење: ..."), сум направил оваа промена во class_userprofile.php:
Најди:
Замени:PHP Code:
$this->prepared['lastposttitle'] = $getlastpost['title'];
Нема начин на тагови се глобално разложени, како инаку оваа промена нема да бидат потребни. Постојат исто така, нема куки во таа класа датотека.PHP Code:
$this->prepared['lastposttitle'] = $getlastpost['title'];
if (strpos($this->prepared['lastposttitle'], '[/langtitle]'))
{
require_once('vbenterprisetranslator_functions_bbcode.php');
$this->prepared['lastposttitle'] = vbet_parseTitle($this->prepared['lastposttitle']);
}
Ве молиме PM пристап детали да се пренесе, Админ CP и имала ЦП. Бидејќи ние не се во можност да го репродуцира на наша страна ние треба да го проверите на нашиот сервер.
Ве молиме вратите промените пред да ни даде пристап детали (треба да се види на ова прашање да го дијагностицира) - дека може да направи копии на датотеки лесно да ја врати повторно.
Како што напишав vBET 3.3.3 треба да се интерпретира langtitle на глобално ниво, во овој момент јас не сум во состојба да се каже дали тоа е некоја грешка, се во судир со друг приклучок, или погрешно vBET ажурирање.
Јас сум патувал во странство оваа недела, и нема да биде достапна да се справи со било заднинската веб прашања освен оние поставени тука на форумот.
Може ли да ми наведат каде во кодот на таг е глобално разложени? Јас тогаш може да се погледне и да знаете дали можам да видам зошто недостасува одредени области.
ја отворам датотеката: / вклучува / vbenterprisetranslator_functions_hooks.php
и да бараат vbet_global_complete таму се користи функцијата vbet_parseTitleGlobally (Од / вклучува / vbenterprisetranslator_functions_bbcode.php)
Благодарам! Јас ќе ги испита тоа.
Сум го нашол уште неколку во navbits на inlinemod.php и postings.php.
Можете ли да се репродуцира ова однесување на овој сајт, односно кога уредување на преведени тема?
![]()