Важно: Оваа страница е користење на колачиња (cookies). Со користење на овој веб-сајт без исклучување на колачиња во прелистувачот, значи дека се согласувате за негово користење.
Купи сега! Карактеристики Превземања

Заработи со нас!

Ако сакате да почнете да заработуваат пари со vBET приклучат на Affiliate програмата.
Резултати 1 да 5 на 5

Тема: Активирање пораки само на англиски јазик

Default Активирање пораки само на англиски јазик

Се надеваме дека Михал нема да се чувствуваат премногу задоволни кога тој се враќа. Мислам дека тој рече дека тешките поплави во Полска. Добро е што тој има повеќе помош следната недела

Како и да е .... Се обидов потпишување на нов корисник преку различни преведени јазични верзии на мојот форум ... и секој пат кога активационен e-mail секогаш доаѓа преку на англиски јазик.

Јас осигурајте се да изберете соодветен (различни) јазик, како и во регистрацијата.

Имам следните поставки.

Разно> Прикажи оригиналниот текст за корисникот> Нормален
    Разно> Прикажи оригиналниот текст за Guest> Нормален
    Разно> Преведете имала пораки во вклучите Javascript-> Да
    Google јазик откривање> Секогаш доверба корисник

сите идеи?

Michał Podbielski (vBET персонал) vBET's Avatar
    Зачленет
    Октомври 2009
    Мислења
    3,037

Назад кон ова прашање. vBET не е поддршка пораки превод во овој момент.

Веќе имаме на нашата Листа на задачи да се интегрираат vBET со vB фрази систем. Кога ќе биде подготвен, тогаш може да се провери можностите да се поврземе во автоматски пораки за известување (кои бази на фрази) и да изберете vB фраза во согласност со реалните превод.

И јас сум исто така среќна што следната недела нашите преполни ќе биде поголем и ти како нашите клиенти ќе се добие побрзо и побрзо поддршка нови функции во vBET
    Прекрасно, добро да се чуе! Ова е одличен производ.

Веќе имаме на нашата Листа на задачи да се интегрираат vBET со vB фрази систем. Кога ќе биде подготвен, тогаш може да се провери можностите да се поврземе во автоматски пораки за известување (кои бази на фрази) и да изберете vB фраза во согласност со реалните превод.
    Добро, благодарам.

е ова се реши? Јас сум со користење 3.3.6 и пораки воопшто не се преведени. скокачки прозорци премногу

Банирани
    Зачленет
    Ноември 2010
    Мислења
    95

Здраво!
    Тука е одговорот:
    Назад кон ова прашање. vBET не е поддршка пораки превод во овој момент.

Тагови за оваа тема

Правила на пишување

• Можете може да не да отвораш нови теми
  • Можете може да не да испраќате мислења
  • Можете може да не да вршите прикачувања
  • Можете може да не ги уредувате своите мислења
  •