Се пресели во грешки секција. Ние ќе ја провери и да даде брз лек дали ќе биде лесно да се опише
Јас бев само се обидува да се репродуцира на ова прашање. Неуспешно. Направив нов блог запис, но не го одобри тоа само оди на преглед. На преглед беше opaqued со lang BBCode-от што се очекува. Кога јас во собата преглед еднаш беше само парична казна во тоа треба да биде. Можеби јас се обидувам да го репродуцира во погрешен начин, или не разбрале прашањето. Мислев дека се работи за додавање lang BBCode-от кога тој е веќе додадена. Но, јас не гледам такво однесување.
Ве молиме имајте предвид дека ако се пишува порака и сакате да ја прегледате таа ќе биде opaqued од lang BBCode-от во согласност со избраниот јазик откривање стратегија. Ова е како што претпоставувам на работа. И ако не отстранете го и види преглед еднаш тогаш повторно ќе ги детектира јазик и додадете lang BBCode-от. Ова е треба да биде. Бидејќи преглед се истите работи како поднесе, само withour штедење во база на податоци. Значи Ио треба да се види токму истото што ќе бидат вметнати во базата на податоци кога ќе го достави.
Ве молиме кажете го прашањето постои и јас бев проверка на тоа во ред, или тоа е како што го дизајниран?
Секое навестување како да го репродуцира?
Последен пат изменето од vBET; 10-06-10 на 22:42.
Нема одговор. Како и да е - ние откривме нешто што би можело да биде, исто така, ова прашање во областа на објавување. Веќе фиксна - ќе бидат вклучени во следното издание. Ве молиме кажете ни што ќе се појави дека тоа е друг проблем - ќе отвори оваа.