Важно: Оваа страница е користење на колачиња (cookies). Со користење на овој веб-сајт без исклучување на колачиња во прелистувачот, значи дека се согласувате за негово користење.
Купи сега! Карактеристики Превземања

Заработи со нас!

Ако сакате да почнете да заработуваат пари со vBET приклучат на Affiliate програмата.
Резултати 1 да 6 на 6

Тема: Имам проблеми живот

Помлад Член
    Зачленет
    Мај 2010 година
    Мислења
    3

Default Имам проблеми живот

Сум се размислува за добивање плаќа кога ќе го инсталирате бесплатна верзија, но тоа е проблем. Па јас се откажува од преземање. Дали не било превод. Мислам дека од имала

"Анализирај грешка: синтаксата, неочекувани T_STRING во / home / XXX / домени / xxx.net / public_html / global.php (834): eval () 'd code on-line 153

"Ако сте сигурни дека да кликнете на валидна линк, ве молиме контактирајте го администраторот."

Скрипта не работи
    Последен пат изменето од rosende; 19-05-10 на 02:36.

Michał Podbielski (vBET персонал) vBET's Avatar
    Зачленет
    Октомври 2009
    Мислења
    3,037

Те молам дај ми содржини од вашиот global.php датотека околу линија 834 (некои линии пред и потоа) и точката која е 834. Не знам која верзија vB Дали сте користење, па не можам да го провериш себе.

Помлад Член
    Зачленет
    Мај 2010 година
    Мислења
    3

верзија 3,8,5

имала 3,5 RC1

детали испрати PM

Зачленет
    Октомври 2009
    Мислења
    3,037

Прашањето е за генерирање на излез од подножјето дефиниција. Ве молиме проверете дали тоа се уште постои на вашиот форум, кога знамиња се стави на статистика лента.

Ако одговорот е да тогаш Ве молиме да се оневозможи vBET за момент и да го провери ги издава се уште постои. Ако одговорот е да, тогаш тоа не е поврзано со vBET (vBET не прави ништо, ако беше оневозможено).

Ако прашањето исчезнува кога vBET е забрането, тогаш Ве молиме да PM пристап детали Admin CP и FTP - ние ќе треба да додадете во историјата Точната содржина на подножјето дефиниција и провери што е во ред таму.

Помлад Член
    Зачленет
    Мај 2010 година
    Мислења
    3

ред часот испратена.
    Последен пат изменето од vBET; 20-05-10 на 21:43. Причина: Рачно отстранета од веќе PM

Зачленет
    Октомври 2009
    Мислења
    3,037

Вие само треба ред htaccess -. Молам стави соодветен vBET правила во соодветно место. Само што се рачни го опишува. Потоа сè ќе работи во ред.

Тагови за оваа тема

Правила на пишување

• Можете може да не да отвораш нови теми
  • Можете може да не да испраќате мислења
  • Можете може да не да вршите прикачувања
  • Можете може да не ги уредувате своите мислења
  •