Морам да кажам дека IM многу импресиониран со она што vBET има направено за мојот форум.
пред мојот форум е прилично популарна, сепак од инсталирање vBet е сè ојдено од силата на сила
Подобрувања:
Содржина индексирани од Google = x52 ..
пред да има нешто како 12.000 URL адреси индексирани во Google, сега имаат над 130.000 и уште качување!
Чинови клучни зборови:
Заради зголемена содржина на Google има зедов, ми редови имаат и продолжи да се искачи.
Сообраќај / Приход:
Ударот ефект од повеќе јазици, повеќе содржини, зголемување на редот имаше awsome влијание на мојот сообраќај, што од своја страна се претвори мојот форум околу изработката на $ 20 на ден приход до просек од околу $ 100 до дури неколку дена притискање 200 $ на ден приходи.
Јас би го препорачал за секој сериозен во врска со нивниот форум и јас сигурно ќе биде купување на дополнителни дозволи да се инсталира на мојот други форуми.
Мојата единствена негативна за addon е дека на голем форум може да биде процесорот интензивна, особено vbenterprisetranslator_seo.php
Значи, ако тоа може да биде подалеку оптимизиран тогаш јас ќе бидам среќен човек,
Сепак процесорот дека тоа не се користи е незначителен на тоа колку ова ќе вози форумот напред.