Важно: Оваа страница е користење на колачиња (cookies). Со користење на овој веб-сајт без исклучување на колачиња во прелистувачот, значи дека се согласувате за негово користење.
Не знам овој мод. Може да ви опише како мене тоа е работа? Дали тоа има свој директориум во URL-то? Дали таа ги генерира излез, без користење на global_complete кука (едноставно отпечатоци за излез)? Можете ли да ми даде точната URL адреса каде што може да се види во акција?
ОК - Гледам дека овој мод е користење global_ заврши - не бев во право дека не е веројатно затоа што на "vbet_flag" прашање. Гледам ова прашање и гледам дека линкови се прекинати по првиот превод - оние почнуваат со "." (Точка) - без www. Ве молиме PM ме пристап детали за Твоето админ ЦП и FTP - Јас ќе ги провери прашање и поправи го.
За жал овие можности ни даде ништо. Во овој момент ние сме свесни за ова прашање, но не знаат за кауза. За целосна дијагноза и корекција треба пристап до вашиот форум.
За жал овие можности ни даде ништо. Во овој момент ние сме свесни за ова прашање, но не знаат за кауза. За целосна дијагноза и корекција треба пристап до вашиот форум.