Could you please post how to integrate vBET with vbMediaWiki (including changes in htaccess and other details)?
I'm having problems with this integration.
[]s!
Could you please post how to integrate vBET with vbMediaWiki (including changes in htaccess and other details)?
I'm having problems with this integration.
[]s!
Последен пат изменето од trevis; 12-05-10 на 16:37.
Не знам овој мод. Може да ви опише како мене тоа е работа? Дали тоа има свој директориум во URL-то? Дали таа ги генерира излез, без користење на global_complete кука (едноставно отпечатоци за излез)? Можете ли да ми даде точната URL адреса каде што може да се види во акција?
Исто така Ве молиме кажете што ви е веќе се обидува да направи да се интегрираат овој? Дали користите некои совети форма тука: http://www.vbenterprisetranslator.co...tructions.html - Кои од нив?
vbMediaWiki 4.0.2 RC 3 - vBulletin.org форум
Да.
mandela.org -> главниот форум
mandela.org / Wiki -> МедијаВики (со vbMediaWiki интеграција)
Јас не го знам ... Јас може да се види точниот текст на мајчин јазик.
mandela.org / Вики за слободен софтвер и изберете два јазика
N / A
Ќе
Последен пат изменето од trevis; 13-05-10 на 00:11.
ОК - Гледам дека овој мод е користење global_ заврши - не бев во право дека не е веројатно затоа што на "vbet_flag" прашање. Гледам ова прашање и гледам дека линкови се прекинати по првиот превод - оние почнуваат со "." (Точка) - без www. Ве молиме PM ме пристап детали за Твоето админ ЦП и FTP - Јас ќе ги провери прашање и поправи го.
За жал овие можности ни даде ништо. Во овој момент ние сме свесни за ова прашање, но не знаат за кауза. За целосна дијагноза и корекција треба пристап до вашиот форум.