Важно: Оваа страница е користење на колачиња (cookies). Со користење на овој веб-сајт без исклучување на колачиња во прелистувачот, значи дека се согласувате за негово користење.
Купи сега! Карактеристики Превземања

Заработи со нас!

Ако сакате да почнете да заработуваат пари со vBET приклучат на Affiliate програмата.
Резултати 1 да 2 на 2

Тема: Поставување на знамињата на различна позиција

Хибрид Видите

Претходниот Пост Previous Post   Next Post Следниот Пост
    Банирани
    Зачленет
    Мај 2010 година
    Мислења
    1

Default Поставување на знамињата на различна позиција

Здраво. Бев бара тоа прашање и на vborg но не доби одговор и така јас би сакал да го прашам овде, повторно, и се надевам да се добие некаква помош и не пламен oder плесване )

Па, јас би сакал да го поставите на знамиња на друга позиција (види прилог на vborg во mods на vb4.0 - јас секогаш добиете грешка при качувањето), но не се сигурни како да го реализира. Im престанам noob во кодирање и треба извесна поддршка за тоа. Ќе биде многу убаво ако у би можел да ми помогне со тоа. цениме
    Последен пат изменето од sKippah; 04-05-10 на 15:35.

Michał Podbielski (vBET персонал) vBET's Avatar
    Зачленет
    Октомври 2009
    Мислења
    3,037

Здраво. Ние со задоволство ќе ви помогнат. Ве молиме имајте предвид дека на други форуми нашата поддршка е ограничен.

Ве молиме да ни даде порака за грешка која ќе добие и содржината на образецот кој се менува, или само дел, но дел со промените.

Правила на пишување

• Можете може да не да отвораш нови теми
  • Можете може да не да испраќате мислења
  • Можете може да не да вршите прикачувања
  • Можете може да не ги уредувате своите мислења
  •