Здраво
Забележав дека со vBET 4.2.1 и 4.0.2 vBulletin PL4 и имала 3,5 RC3 Известувања не се преведени.
Ве молиме совети
StarBuG
Здраво
Забележав дека со vBET 4.2.1 и 4.0.2 vBulletin PL4 и имала 3,5 RC3 Известувања не се преведени.
Ве молиме совети
StarBuG
Мора да се вклучите оние преводи - тоа е оневозможено од стандардните за ефикасноста причини (не секој го користи). Ќе најдете соодветната опција во vBET -> Разно опции
Извинете, но јас не сум глупав.
Тоа е инаку не би го пријавиле како бубачки!
Види Patientenfragen.net - имаме одговори
Никој не претпоставува дека никој од нашите корисници е глупаво Тоа е стандардна процедура за информирање на првата за конфигурација можности, бидејќи корисник едноставно може да пропушти некои конфигурација, па дури и не изгледа за такви. Јас сум отворање прашање повторно и ќе има
Всушност тоа е некој баг, поради тоа што не е дури ни ре-кодирани. Ние ќе се грижи за тоа наскоро
Патем - не ќе забележите дека се скршени распоред на врвот на страната за преведени ги и вашите знамиња исчезнуваат (не се дури и во излез кодот )?... Гледам дека сте направиле некои рачно дефиниција промени - проверете дали тоа е затоа што на вашите промени (копија вистински дефиниција тело некаде; врати; провери; го врати).
Изгледот не е скршено.
Сте гледале кеширана верзија за време на решавање на проблеми на Кеш АПЦ оптимизација приклучок
Обидете се сега и види дали сеуште постои скршени распоред plz
PS: На "глупава" дел што штотуку го кажав затоа што едноставно затворени за пријавување на бубачки и се пресели без чекање за мојот одговор.
Треба да се чека за корисниците одговор прво, пред прогласување на активни проблеми решени.
Тоа е неучтиво поинаку
Последен пат изменето од StarBuG; 08-04-10 на 16:25.
Уште една белешка
Јас би сакал да Забрана: *. ЈС во датотеката robots.txt
Ја имав таа вклучени но отстранета тоа за сега само во случај кога тоа е причината за превод проблемот (што не е).
Сепак, би, кои предизвикуваат проблеми со фиксна нова верзија или можам да го вклучите во мојот robots.txt?
Тоа не е официјално поддржан во оригиналната protocoll но Google бот може да се справи.
И тоа е она што се брои
Право - сега распоред е во ред.
Исто така Ви благодариме за вашиот предлог за справување со прашања. Ве молиме имајте во предвид дека ние секогаш отвори прашања ако се чини дека тоа не е навистина решен и дека "затворен" е само префикс - тема не е затворена - се уште може да напише и да се каже дека ова прашање не е исправена уште. Извинете ако сте се почувствувале непријатно поради тоа.