Важно: Оваа страница е користење на колачиња (cookies). Со користење на овој веб-сајт без исклучување на колачиња во прелистувачот, значи дека се согласувате за негово користење.
Купи сега! Карактеристики Превземања

Заработи со нас!

Ако сакате да почнете да заработуваат пари со vBET приклучат на Affiliate програмата.
Страница 2 на 2 FirstПрво 12
Резултати 11 да 13 на 13

Тема: како да се направи сите преведени пост и конец во Мапа на сајтот

Michał Podbielski (vBET персонал) vBET's Avatar
    Зачленет
    Октомври 2009
    Мислења
    3,037

Quote Напишано од hotslot View Post
    Ви благодариме за одговор. Јас едноставно сакаат сите преведени пост и теми во Мапа на сајтот и ако е можно ова треба да се направи за време на инсталацијата или кликнете на копчето опција во админ секцијата па нема потреба да ги уредувате ништо. Дали ви препорачуваме Географски цел во Webmaster Tools за секој јазик? Исто така не ви препорачуваме додавање на RSS фидот / Мапа на сајтот за секој јазик во Webmaster Tools?

Ова е причината зошто јас бев сакаат помош за сите преведени пост да биде додаден во Мапа на сајтот така што ова не може да биде проблем.

топол однос на
    Но мора Мапа на сајтот интегриран - тоа беше направено за време на инсталацијата - Што е ова прашање? Нешто не работи? ... Дали дури и проверете дали тоа работи и видов не бројот на рачно драстично подобри? Ако таму е прашање - ве молиме кажете што е во ред.

За Латитуда - Не знаев дека е таква можност да наведете еден домен на неколку локации во согласност со рачно маска. Дали сте сигурни дека Webmaster Tools поддржува такво нешто?

И Мапа на сајтот е генерирана еден со линкови до сите преведени страници заедно со оригинални линкови. Значи само да остане со реалните Webmaster Tools конфигурација за карта и Google ќе го добие.

Quote Напишано од vBET View Post
    Но мора Мапа на сајтот интегриран - тоа беше направено за време на инсталацијата - Што е ова прашање? Нешто не работи? ... Дали дури и проверете дали тоа работи и видов не бројот на рачно драстично подобри? Ако таму е прашање - ве молиме кажете што е во ред.

За Латитуда - Не знаев дека е таква можност да наведете еден домен на неколку локации во согласност со рачно маска. Дали сте сигурни дека Webmaster Tools поддржува такво нешто?
    Да тие се, јас не некои детално истражување и тие го прават. Јас во моментов има неколку постави на тој начин но im тестирање во водите пред менување на сите нив.
    Последен пат изменето од vBET; 25-04-10 на 22:34. Причина: Цитат BBCode-от коригира

Michał Podbielski (vBET персонал) vBET's Avatar
    Зачленет
    Октомври 2009
    Мислења
    3,037

Quote Напишано од hotslot View Post
    Да тие се, јас не некои детално истражување и тие го прават. Јас во моментов има неколку постави на тој начин но im тестирање во водите пред менување на сите нив.
    OK. Навистина сакам да не даде совет за нешто што не знам. И јас само дознав дека сте во можност да CET неколку локации за еден домен во согласност со рачно маски.
    Ако ве молиме да пишувам за други корисници како да го направите тоа - мислам дека тие би можеле да gracefull за добра статија за тоа (дури и кус).

Последен пат изменето од vBET; 25-04-10 на 22:52. Причина: печатна грешка

Страница 2 на 2 FirstПрво 12

Тагови за оваа тема

Правила на пишување

• Можете може да не да отвораш нови теми
  • Можете може да не да испраќате мислења
  • Можете може да не да вршите прикачувања
  • Можете може да не ги уредувате своите мислења
  •