Важно: Оваа страница е користење на колачиња (cookies). Со користење на овој веб-сајт без исклучување на колачиња во прелистувачот, значи дека се согласувате за негово користење.
Купи сега! Карактеристики Превземања

Заработи со нас!

Ако сакате да почнете да заработуваат пари со vBET приклучат на Affiliate програмата.
Резултати 1 да 7 на 7

Тема: PHP Предупредување: preg_replace (): /e модификаторот е веќе не е поддржана, користете preg_replace_callback

Помлад Член
    Зачленет
    Јули 2018
    Мислења
    8

Exclamation PHP Предупредување: preg_replace (): /e модификаторот е веќе не е поддржана, користете preg_replace_callback

Користење на 2.4. грешка pastebin .com/T6zMP1Uv

Исто така видов извештаи на други грешки? Можете да не збирот на сите нив во печ ажурирање па јас не влезе во уште една грешка после ова?

Ми треба овој мод итно за мојот проект.

Може да ви помогне господине?

Јас сум исто така многу заинтересирани да знаат што мо ќе се користи за:; Вие сте само дозволено да се праќаат Адреси до други веб-сајтови по сте го направиле 15 мислења или повеќе.

Michał Podbielski (vBET персонал) vBET's Avatar
    Зачленет
    Октомври 2009
    Мислења
    3,037

Ова е веќе коригира со платени верзии. Наскоро ќе го направи ослободување на бесплатна верзија и ова прашање ќе биде збришан.
    Последен пат изменето од vBET; 22-07-18 на 16:04.

Помлад Член
    Зачленет
    Јули 2018
    Мислења
    8

Quote Напишано од vBET View Post
    Ова е веќе коригира со платени верзии. Наскоро ќе го направи ослободување на бесплатна верзија и ова прашање ќе биде збришан.
    Дали имаш временска рамка за тоа? Дали ние зборуваме една недела? еден месец?

Помлад Член
    Зачленет
    Јули 2018
    Мислења
    8

Исто така, друго прашање,

Дали ви понуди било каков вид на политика на враќање во случај ние се обидуваме целосната верзија, и тоа не функционира правилно?

Зачленет
    Октомври 2009
    Мислења
    3,037

Промените се веќе во кодот, подготвени да бидат објавени секоја минута. Тоа е само прашање на приоритети - во овој момент некои поважни работи се одвиваат на нашето време. Па можеби и ние ќе го објави денес, можеби следната недела.

Не постои никаква политика на враќање на платена верзија - можете да го пробате тука со целосна способности, па да знаете што ќе се купуваат. Секое враќање политика ќе ужасно комплицира лиценцирање. Кога ќе го купите Windows, сте се купи Windows - едноставно. Истиот со vBET. Број на сервиси овозможува користење на пробна верзија, но кога ќе го купите, сте се купи. Ние ви обезбеди целосна живо верзија на нашиот форум, за да провери како тоа функционира.

Помлад Член
    Зачленет
    Јули 2018
    Мислења
    8

Quote Напишано од vBET View Post
    Промените се веќе во кодот, подготвени да бидат објавени секоја минута. Тоа е само прашање на приоритети - во овој момент некои поважни работи се одвиваат на нашето време. Па можеби и ние ќе го објави денес, можеби следната недела.

Не постои никаква политика на враќање на платена верзија - можете да го пробате тука со целосна способности, па да знаете што ќе се купуваат. Секое враќање политика ќе ужасно комплицира лиценцирање. Кога ќе го купите Windows, сте се купи Windows - едноставно. Истиот со vBET. Број на сервиси овозможува користење на пробна верзија, но кога ќе го купите, сте се купи. Ние ви обезбеди целосна живо верзија на нашиот форум, за да провери како тоа функционира.
    Можете да ме контактирате на e-mail јас ви испрати да се ЧАСОТ кога ќе се направи ослободување на фикс верзија? Ние треба тоа под итно. Ви благодарам господине.

Зачленет
    Октомври 2009
    Мислења
    3,037

Новата верзија на бесплатна верзија е достапна на www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=232456
    Уживајте во!

Тагови за оваа тема

Правила на пишување

• Можете може да не да отвораш нови теми
  • Можете може да не да испраќате мислења
  • Можете може да не да вршите прикачувања
  • Можете може да не ги уредувате своите мислења
  •