Важно: Оваа страница е користење на колачиња (cookies). Со користење на овој веб-сајт без исклучување на колачиња во прелистувачот, значи дека се согласувате за негово користење.
Купи сега! Карактеристики Превземања

Заработи со нас!

Ако сакате да почнете да заработуваат пари со vBET приклучат на Affiliate програмата.
Резултати 1 да 2 на 2

Тема: Пред-Продажба/Надградба Прашање - Е vBET уште се одржува?

Помлад Член
    Зачленет
    Август 2010
    Мислења
    4

Default Пред-Продажба/Надградба Прашање - Е vBET уште се одржува?

Здраво,
    Јас сум уште се работи постара верзија на vBET (на моите постари v3.8.9 vBulletin) -- и во потрага за надградба на страницата за да ги најновите v5 стабилна верзија и потоа се надополни vBet да тековната верзија (под претпоставка работи). Прашувам бидејќи јас не гледам никаква мислења за долго време...

Јас сум исто така се заинтересирани за надградба на страницата за да имате SSL-от и се разбере дека vBulletin 5 е 'SSL компатибилен' -- ќе vBET, исто така, работи ако инсталацијата е конфигуриран за SSL?

Ве молиме можете да дозволете ми да знам за овие?

Благодарам

Банирани
    Зачленет
    Август 2012 година
    Мислења
    481

vBET е префинет функционалност и клиенти ретко извештај на прашања, па таму е малку нови мислења.
    vBET 5 е тестиран на верзија vB 5.1.9. Можете да го тестирате vBET 5 на нашиот тест на форум: Виртуелна Македонија Форуми - Тест форум vBET 5. Само да се логирате за да тест сметка.
    Во моментот нема отворени прашања поврзани со SSL. vBET работи на резултатот пред да се проследува од надвор, така енкрипција не треба да имате било какви влијание врз работата vBET.

Тагови за оваа тема

Правила на пишување

• Можете може да не да отвораш нови теми
  • Можете може да не да испраќате мислења
  • Можете може да не да вршите прикачувања
  • Можете може да не ги уредувате своите мислења
  •