Ве молиме да ни даде точната верзија на користат vBET, vBulletin, имала (доколку се користи).
Исто така Ве молиме да ни кажете на кој начин да се преименува дискусија и сте го прават тоа на нормален или преведени страница?
Не можам да го репродуцира на нашите форуми, така што ќе треба мала помош на ваша страна
ОК - јас проверив извор и тоа е предизвикано од некои приклучок со кука "postbit_display_complete". vBET има 2 приклучоци користење на оваа кука. Можете ли да ве молиме да се одреди кој предизвикува проблеми на вашиот форум? Вие едноставно можете да го направите со оневозможување еден и проверете ги издава се уште постои. Ако одговорот е да, тогаш тоа овозможи и оневозможи другиот. Ако сеуште постојат, тогаш обидете се со кабина со посебни потреби. Ако сè уште постои - тогаш најверојатно тоа не е vBET грешка - се обидуваат да го исклучите целиот vBET и да се провери.
Вие ќе се оневозможи приклучок од Admin CP-> Приклучоци и производи -> Plug-in менаџер
Вие ќе се оневозможи целата МО by Admin CP-> Приклучоци и производи -> Управување со Производи
Ве молам дозволете ми да знам за резултатите. Ако Премиерот ми пристап детали ќе го провериш себеси
Јас разбирам дека гледате грешка почнувајќи по vBET е инсталиран. Но како што гледате vBET нема никаква врска со тоа, бидејќи грешка уште се појавува кога vBET е оневозможено. Така и некои други промени, да се направи на вашиот форум. Можеби некои други современи беше исто така додаде, или некои конфигурација промени.
Прво Ве молиме утврди кој е виновен. Значи се оневозможи еден по еден сите додатоци кои работат со кука "postbit_display_complete" - секој пат провери дали се уште имаат грешка. Кога ќе се утврди кој е виновен, тогаш ве молиме контактирајте го авторот на МО што ја прави хаос. Ако сеуште имаш некои прашања - обратете се кај
Оди јо вашата Admin CP -> Приклучоци и производи -> Plug-in менаџер и да се најде секој postbit_display_complete
Оди до авторот на овој МО и барајте од него она што се случува
Не можам да бидам одговорен за други mods или знаат како се работи сите постоечки mods - Жал ми е не можам да ви помогне да се повеќе и се надевам дека мојата помош беше доволно добро