Ве молиме да ни даде точната верзија на користат vBET, vBulletin, имала (доколку се користи).
Исто така Ве молиме да ни кажете на кој начин да се преименува дискусија и сте го прават тоа на нормален или преведени страница?
Ве молиме да ни даде точната верзија на користат vBET, vBulletin, имала (доколку се користи).
Исто така Ве молиме да ни кажете на кој начин да се преименува дискусија и сте го прават тоа на нормален или преведени страница?
Не можам да го репродуцира на нашите форуми, така што ќе треба мала помош на ваша страна
ОК - јас проверив извор и тоа е предизвикано од некои приклучок со кука "postbit_display_complete". vBET има 2 приклучоци користење на оваа кука. Можете ли да ве молиме да се одреди кој предизвикува проблеми на вашиот форум? Вие едноставно можете да го направите со оневозможување еден и проверете ги издава се уште постои. Ако одговорот е да, тогаш тоа овозможи и оневозможи другиот. Ако сеуште постојат, тогаш обидете се со кабина со посебни потреби. Ако сè уште постои - тогаш најверојатно тоа не е vBET грешка - се обидуваат да го исклучите целиот vBET и да се провери.
Вие ќе се оневозможи приклучок од Admin CP-> Приклучоци и производи -> Plug-in менаџер
Вие ќе се оневозможи целата МО by Admin CP-> Приклучоци и производи -> Управување со Производи
Ве молам дозволете ми да знам за резултатите. Ако Премиерот ми пристап детали ќе го провериш себеси![]()
Јас разбирам дека гледате грешка почнувајќи по vBET е инсталиран. Но како што гледате vBET нема никаква врска со тоа, бидејќи грешка уште се појавува кога vBET е оневозможено. Така и некои други промени, да се направи на вашиот форум. Можеби некои други современи беше исто така додаде, или некои конфигурација промени.
Прво Ве молиме утврди кој е виновен. Значи се оневозможи еден по еден сите додатоци кои работат со кука "postbit_display_complete" - секој пат провери дали се уште имаат грешка. Кога ќе се утврди кој е виновен, тогаш ве молиме контактирајте го авторот на МО што ја прави хаос. Ако сеуште имаш некои прашања - обратете се кај![]()
Оди јо вашата Admin CP -> Приклучоци и производи -> Plug-in менаџер и да се најде секој postbit_display_complete