Јас разбирам дека гледате грешка почнувајќи по vBET е инсталиран. Но како што гледате vBET нема никаква врска со тоа, бидејќи грешка уште се појавува кога vBET е оневозможено. Така и некои други промени, да се направи на вашиот форум. Можеби некои други современи беше исто така додаде, или некои конфигурација промени.
Прво Ве молиме утврди кој е виновен. Значи се оневозможи еден по еден сите додатоци кои работат со кука "postbit_display_complete" - секој пат провери дали се уште имаат грешка. Кога ќе се утврди кој е виновен, тогаш ве молиме контактирајте го авторот на МО што ја прави хаос. Ако сеуште имаш некои прашања - обратете се кај![]()
Оди јо вашата Admin CP -> Приклучоци и производи -> Plug-in менаџер и да се најде секој postbit_display_complete
Оди до авторот на овој МО и барајте од него она што се случува![]()
Не можам да бидам одговорен за други mods или знаат како се работи сите постоечки mods - Жал ми е не можам да ви помогне да се повеќе и се надевам дека мојата помош беше доволно добро![]()
Имав овој проблем денес, исто така, по инсталиран VBET.
И тоа е истиот одговор, јас отстрани "passiveVID" приклучок и тресне проблемот беше решен.
Сега мора да се најде добра замена за овој додаток, кој претвора YouTube видео во играчи!
ugh!