Ја променив мојот јазик на португалски тука во форумот vBET, лошо секогаш кога ќе ја објавите текст и да ги испратите текст ќе се намали, ќе не сите. Јас треба да се уреди текст 3 пати да го добие објавени овде. Ако сакате да испратите тема или видео за да се објасни подобро. Eu alterei meu idioma para o Português aqui no fórum vBET, más sempre que eu posto o texto e envio, o texto vai cortado, não vai inteiro. Eu tenho que editar 3 vezes o texto para conseguir publicá-lo aqui. Se quiser posso postar um vídeo para explicar melhor.
Последен пат изменето од Marcin Kalak; 25-05-15 на 08:58. Причина: поправка BBCode
Обидете се да го исчистите колачиња во вашиот интернет пребарувач. Ве молам проверете дали прашање се појавува на друг интернет пребарувач.
Marcin, Веќе претходно исчистени од coockies и Пробав со друг пребарувач, јас само сум со овој проблем? Marcin, Já limpei os coockies e já tentei com outro navegador, será que só eu que estou com este problema?
Никој друг не го пријави сличен проблем и не можам да се репродуцира.
Ова прашање ќе биде фиксиран во следното издание.
Ja que o problema сера resolvido na Проксима versão, vocês conseguiram reproduzi-овде. Квалите é o problema que ocasiona esse Корте NAS mensagens? Já que o problema será resolvido na próxima versão, vocês conseguiram reproduzi-lo. Qual é o problema que ocasiona esse corte nas mensagens?
Прашањето беше лошо кодирање во UTF база на преведени страници. Ние работиме на решение. Во нашиот форум прашање не треба да се случи.
Прикажи ги таг облак
Правила на форумот